Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

20.9.2013

Ruusutorpan koululla Sirkun ja Sailan kanssa

Käytiin tokoilemassa ekaa kertaa Sirkun ja Susu aussien kanssa ja Sailan & Aidanin. Aurinko vähän pilkisti ja sitten häipyi.

paikka istu: Susu oli poikien keskellä. Ruuti ei kertaakaan sinne katsellut. Lopussa sitä alkoi kutittamaan kun olin piilossa ja alkoi rapsuttamaan. Tulin piiloista nopeaa vihaisempaa kävelyä, lopetti sen ja menin takaisin piiloon. Pysyi sentään istumassa, mutta aika röyhkeetä. Ei ollut edes pantaa. Kai mä voin pantaa käyttää jos sitä ilmankin kutittaa, oon hylännyt meidän tokoketjun. Helpottaa paikka makuun "juoksu"tarkastusta.

Ruuti sai aloittaa tekemällä. Aina tekemään mennässä kysyin "Mennäänkö?" ja siirtymisessä "tule", ei tullut palkattua mutta kehut.

ohjattu: hyödynsin hyvän auringon niin tehtiin oikean, nouto niin että oikea kapula varjossa ja muut auringossa. Eihän siinä treeneissä ongelmaa ollut. Yksi merkkikin kivasti häiriönä kapulan lähellä.

zeta: istu ok, ei ottanut katsekontaktia sivulla kun sanoin katso, soo soo. Pitää treenata niitä taas että avustaja käskyttää ja huomautan jos ei katso. Seisomisessa sanoin eka liian korkealta top, istui ja kun sanoin normaalilla äänellä niin jäi seisomaan. Hitsi kun on tarkkaa! Maahan käskin down- sanalla ja meni hyvin. Huomasin, ite vaan, että tuli vähän pään nytkähdystä!

-- tauko

seuraus: tehtiin hidasta, paljon pysähdyksiä. Hidas oli alussa niin se aika hyvää. Yhdessä käännöksessä tais törmätä mun jalkaan. Sivuaskeleet hyvät ja hiljaa, 2 oikeaan ja vasempaan käännös. Juoksussa vasempaan käännös huono, tein toiston ja palkka. Vire pysyi hyvänä.

luoksetulo: seisomisesta eka palkka, sitten kaksi toistoa palkattiin maahanmenoa, niissä jäi aika vinoon  seisomaan ennakoiden palkkaa.. Maahanmenoon koitin down- käskyä, ei toiminut jäi seisomaan. Maahan käskyllä meni heti ekalla, se tiedettiinkin.

tunnari: toi eka väärän! nuuski vähän aidalle tai lähitielle ja meni ravilla kun yleensä laukalla. Kerkesin palkata kun luulin, että oli oikea. Oli ottanut tokan vasemmalta, kun oikea oli keskimmäinen. Onkohan liikaa ollut kapula toka vasemmalta. Kaksi hyvää toistoa vielä. Niissä meni laukalla kapuloille. Joku koira oli kulkenut kentän ohi.

--tauko

kaukot: halusin palkata ekasta, niin käskin seisomaan ja siitä palkka. Eka oli ihan venyttäytynyt. Kerran ennakoi istumaan, siitä torut. Kerran ei noussut heti ekalla käskyllä (katsoi sivuun). Tehtiin niin, että sain palkata hyvästä seisomasta istumisesta, palkka tuli kun oli tehnyt i-s-i siirrot, ja yksi maasta seiso istu, siinä toinen takajalka vähän liikkui. Sen pitäis mennä aika kasaan maahan, että pysyis mennä istumaan helpoiten.

Treenaa:
- kontakti katso-sanalla kun liikkuri höpöttää
- seuraus vasempaan käännökset
- zeta seiso
- tunnari kapula keskellä tai oikeassa reunassa

- KuviaSusu

Aidan kieli keskellä suuta ohjattuun
Huh hetken saa istahtaa!
Ja menoksi!
Seiso! Huuli ei pysy vauhdissa mukana. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!