Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

19.9.2013

Seuranmestikset Ruuti & Dracu

Keskiviikkona oli AST:n seuranmestaruus kisat. Menin Ruutin ja auspai Dracun kanssa, onneksi rata oli ykkösluokan tasoa.

Ruuti: Nousi lähdössä ja käskin takaisin. Videolta näyttäisi, että jätti vähän takapuolta irti maasta kuitenkin. Puomi vois olla nopeampi, eli nopeemmin alastulolle. Tein hyvät ajoitukset radalla valsseihin, jes. Oudoimman teon Ruu teki kun ennen A:ta se alitti hypyn! Siitä sitten hylky, kun ennen kuin tajusin oli juossut jo A:lle. Otettiin 2 hyppyä uusiksi, nyt hyppäsi sen. Lopussa tuli alas kolmannes vika hyppy. Vein varmaan liian lähelle hyppyä peittäen sen tai Ruu ei tiennyt hypätessä kumpi suunta. Tuloksena siis HYL.

Käytiin kisojen loputtua ottamassa uudestaan rata ja nyt tehtiin nollana. Palkkasin puomin kontaktille. Lähtö tais vaatia yhden muistutuksen.

Dracu: Jännitti miten se suostuu liikkua juoksuhousujen kanssa. Mentiin siksi loppupäässä. Alkuun hirveetä kiljumista ja meni kokoajan istumaan, namilla palkkailen pystyi kävelemään paremmin. Kauhean hepulin, joka kerta aluksi veti housuilla liikkumisesta. Onneksi radalla unohti ne!

Odotti nätisti lähdössä (kuten muutkin treenikerrat). Kontaktit hyvät, sain hyvin käännettyä esteille. Mietin rataa tutustuessa kaikki ansaesteet, että niihin on varauduttu, mutta jäipähän se yksi miettimättä. Melkein loppuun asti tosi hienosti, kunnes putkesta tykittää kovaa, enkä tajunnut huudella sitä haltuun niin paineli suoraan hypylle kun piti kääntyä. No niimpäs tietenkin, miksi en miettinyt siinä sitä ansaksi.. Mutta tosi hienosti siihen asti, kun saa vaan mennä ykkösten tasoista rataa ilman vaikeita ohjauskuvioita ;)

Videotkin sain, kiitos Ella!

- Ruuti
- Dracu
- Yhteenveto video kisoista (alusta loppuun, hienosti leikattu)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!