Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

28.10.2013

Aamulenkin toko ja vanhoja kuvia

Koska tällä viikolla on tokokoe, niin pitää treenatakin! Otin aamulenkille tokokassin mukaan ja sitä aiemmin kasasin kaikki treenaa- kohdat blogista lähiajoilta yhteen muistioon.

Ohjattu: Halusin haastetta ja tein niin, että oikea kapula meni puoli metriä nurmikon puolelle. Meinasi mennä vain keskimmäiselle ja parin käskyn jälkeen oikea. Toistolla vähemmän lisäkäskyjä. Kolmas sujui moitteetta, siinä ehkä näytin käsimerkin liioitellummin. Vapautin paristi heti siitä, kun kapula nousee.

Ruutu: En kävellyt itse suoraa hajujälkeä ruutuun. Ekalla kertaa jäin vähän hinkkaamaan merkkiin suoruutta, tässä tuli välillä ääni mistä toru ja otettiin uudestaan. Ruuti on sisäistänyt merkin kierroksi ja kiersi sitten sitä ympyrää. Ehkä tyydyn siihen, että stoppaan sen aina tietyssä kohtaa. Eipähän ennakoi pysähdystä. Ohjatussa voi taas olla vaikeampi, jos menee vinoon.

Ruutuun meni suoraan, yksi kiepahdus taaemmaksi ja oikea paikka. Merkkasin itelle pikku jäljen hiekkaan, että nään oikean kohdan. Ruutin eka paikka oli täsmälleen keskellä, kun katsoin painuneita jälkiä. (kätevää!) Koitin laittaen Ruutin ruudun sivuun ja käskeä lähtopaikan tavoin vähän lähempää ruutuun. Ruu meni vain pyörimään sen merkkejen ympäri, ei yhtään aluksi tajunnut. Ei me vähään aikaan olla niitä tehtykään.

Tunnari: tein rivin, missä kapulat oli melkein toisissaan kiinni jonona. Meni kapuloille ravilla ja toi oman. Ehkä tarkisti sen yli eka. Sitten merkkiä, josta pallo. Uudestaan tunnari, nyt ympyrä joka oli tosi isona, kapula takana. Aloitti oikealta sivulta ja eteni taakse, nappasi heti oman. (sama kui ekalla toistolla, välillä pitää ottaa kyl heti uusi)

Seuraus: tehtiin sivuaskelia ja juoksussa pysähdyksiä ja käännöksiä. Yksi vasempaan käännös huono, Ruu liioitteli sen. Juoksusta pysähdykset taas sujui. Pallo oli kainalossa. Alkuun edisti vähän, naksautin kun ei edistänyt ja nami.

Treenaa:
-ohjattu haettava kapula eri alustalla
- tunnari paljon kapuloita ja joka toistolle uusi kapula (ympyrä vasen laita)
- seuraus: ilman näkyvää lelua
- ruutu paikan hakua, muttei nyt tällä viikolla

Vähän vanhoja kuvia alla. Ruutin turkissa näkee kyllä eron ajeluiden, iän ja leikkauksen jälkeen. Nykyisin se on kiharampi ja paksumpi. Nuorempanakin sai kyllä muutamia kiharia tuskastella näyttelyissä.
Kesällä
Syksyllä
Ruuti 2v, 2010 turkki paljon suorempi
Vili vanhus 2010, kuolemasta hurahtanut jo 3v
2009 (Ruu 1v, Ras 5v)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!