Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

10.10.2013

Ruuti julkkis

Kesän agitreeneissä kävi kerran kuvaaja, joka kuvasi koirakirjaan kuvia. Voi olla, että Ruutinkin kuva valittiin sinne, mutta sain kuvan myös omaan käyttöön. Jos kirja tulee joskus kirjastoon, pitää selata läpi.

Kirja nimeltä Paras ystävämme – koiratietoa selkokielellä, Pieni Karhu 2013. 
Kuvan on ottanut Juha Samela.


Juha Samela

Eilen Ruutin aamupalana oli 5 barf lihapullaa ja illalla pienempi annos. Ruuti oli sitten yksin ollessa sortunut dietiltään syömään kokonaisen Dentastix - paketin, 3kpl luita. Sinne meni parin päivän kalorit taas. ;D Lisäksi päälle ulkona pupunpapanoista kasvisruokaa. 
Eilen iltalenkillä se säikähti lenkillä työmaan muovinauhaa, joka alkoi liehumaan yllättäen. Sitä aiemmin olin toimistolla ja tulostin paperin, printteri parin metrin päässä koneesta. Ruuti säntää vauhdilla pois, että hui tulostin alkaa yksin meluamaan. Onhan se pelottava, kun on metrin korkuinen laite. 

Voi ei nyt paistaa kaivattu aurinko ja niin ihania keltaisia maisemia! Oon oottanutkin, että voi ottaa kameran esille. Jos eka taas opiskelisi.. innostuin tästä kuvasta. 

1 kommentti:

  1. Ruuti on kyllä komea, en ihmettele että on päässyt kirjaan.

    Joo saa nähdä miten tuo Rallytoko sujuu sitten ihan oikeasti, mutta lajituntuisi olevan Riitistä mukava, sehän se on pääasia. Ehkäpä nähdään siis Veikkolassa, samaan kokeeseen myös ajattelin :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi!