Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

8.11.2013

Aamun rallyt ja hauska kuva

Rasmus jäi yöksi ja aamulenkillä käytiin rallittamassa autiotalon pihassa. Oon vähän kypsytellyt ajatusta, että Ruuti tekee rallya valjaat päällä (se on sallittua tai tavallinen panta), jos se osais yhdistää ne eteentulot yms valjaisiin. Rasmuksella taas panta. Muuta valjas-lajia Ruutilla ei ole. 

Rasmus: Käännöksiä, 90 astetta, 270 astetta ja 360 astetta. Rasmusta vähän ällötti kun oli märempi maa paikottain niin ei tehnyt niin tiivistä seuraamista. Saksalainen täyskäännös, koira maahan ja kierto, koira istu ja kierto. 
Eteentulot oli taas vaikeita, alkuun se ekalla käskyllä korjas sivulletuloa. Sitten alkoi mennä eteen, mutta alkuun vino. Tehtiin monia toistoja, jotkut suoraan eteen seurauksesta ja jotkut sivulta eteen. 
Myös koira eteen 1,2,3 askelta ja eteen jokaisten askelien jälkeen. 
Ruuti: Valjaat ja nylon näyttelytalutin oli hyvä. Seuraus paljon paremmin kuin Ras. Kerran raukan tassulle astuin. Tehtiin samoja kuin Ras. Saksalainen täyskäännös nykyisin sujuu (kierrä sana). Ne missä koira istuu/makaa ja kierretään sujui hyvin. Myös joku oikea täyskäännös, niitä pitää muistaa mennä kun joskus lenkittää ne. Askel oikealle. 
Eteentulot muisti ja kiepsahtaa salamannopeasti tökkäämään kuononsa muhun. 1,2,3 askelta ja eteentulot niissä menee melkein takapuoli maassa kun pitää tulla eteen. En tiedä miten tiukkaa... Nostaa takapuolen, jos se istuu mun askeleiden ajan ja sitten pyydän eteen. Pitää kysyä kumpi on parempi suoritustapa. :D

Tässä oon käskeny suoraan maahan, pitää muistaa istuttaa eka. 

Merkkejä ei ollut mukana niin pujottelua ja spiraalia ei voinut tehdä. Voisin ennen koetta kysyä vielä kimppatreenit kasaan ja tekis jonkun kisaradan.

Ruuti muistuttaa pöydän vieressä tyhjistä astioista. ;D
Säästyypä vesi.
2008
Ruuti 9kk, korvat oli ton lenkin ajan pystyssä ja karva lainehtii
Ruuti ja Fisu 08
2008

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!