Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.11.2013

Okseria, välistävetoja, putkijarrua, päällejuoksua.. videota

Tänään Tiia Söderholmin agitreeneissä Veikkolassa. Alla ratapiirros ja videot, kiitos Taina videoimis vaihtokaupasta! :D Olin jonnekin jättänyt treenitaskun tai en löytänyt auton kasseista niin mentiin nameilla taskussa. Ruuti silloin vs leluun, ehti videoltakin katsottuna muutamista kohdista napata namin, radan väleissä. Huomauttelin jos näin, koska ei hyvä tokoa ajatellen!

Alkuun katsottiin vähän okseria. Tiia halusi nähdä onko eroa, jos ihmiset pitää rimoja eli katsooko Ruuti siivekkeistä tai onko vain hahmotusongelmaa. Samaan tapaanhan eka noin medinä oli loikka kaukaata ja tuli taaimmaisen riman päälle. Useampia toistoja ja parani. Toinen kokeilu oli ne extra siivekkeet. - Okserivideo

- VIDEO kokoradasta

1-3 esteet:
Laskin aikaa kahdella eri ohjaustavalla 1 hyppy ja eka keppiväli. Valssilla 2,35s ja takaaleikkauksella 2,05s. Kun laskin kepit mukaan (hieman vaikeutti valssissa kun keskeytti aiemmin) niin valssi 5,30s jotain ja leikkaus 4,99s. Takaaleikkausta Tiia ei suositellut, mutta Ruutille se toimi. Aika tuttua, että meille toimii se mitä ei muille suositella. ;)

Katsoin kateellisena hienoa Taina ihmisnuoltakin, miten koira kokosi itsensä. Meidän ihmisnuolet tai niistot poimien hypyn yli on yleensä sitä. Tulen päälle jos et väistä. Nimin Ruutin saanut paristi syliin ja vain palkan heittämällä hidastaa.Esteet 3-8:
Ekalla kertaa jarrutin vauhtia suhahduksella riman 6 päällä, joten se tippui. Toistolla suhahdus tai rytmitys ennen. Tällä ekalla kertaa tein lähinnä rytmittämällä välistävedot. Toistolla liikuin rohkeammin.

Esteet 9-14: 
Keinun otin välillä hypyn kautta ja pysyi hyvin. Vähän oli mun vapautuskäskyssä parantamisen varaa ja joku kerta vähän rajalla kumpi ehti eka vapauttamaan. Heti ekankin kerran pysähtyi.

Okseri oli medinä nyt ok. Putki 11 vaati putkijarrua, se todettiin ekalla toistolla kun Ruu tuli saksalaisesta ohi. Toistolla tuli nätisti ohjaukseen. Päällejuoksu on meille vaikein, siksi valitsin sen kahdesta vaihtoehdosta. Ekalla onneks Ruu tarjoaa hypyn sen jälkeen. Sitten mun piti lähteä nopeammin edeltävältä hypyltä ja ei saattaa niin pitkälle kiertoon. Rima ei tippunut kertaakaan!

Esteet 15-17:
Vielä loppuun nopeasti hyppy ja A:lle. Videolta katsoin sitä monesti niin Ruu koskee tässä aika rajalle. Se tulee A:n harjanteen aika "nuollen" ja sitten ottaa yhden pidemmän askeleen. Jos alastulo osuuden askel alkaisi edes 10cm pidempää niin koskisi selvästi. Olin katsovinakin, että oli rajalla, sitten en luottanut näkemääni. Pitää tehdä vauhti A:ta että tulee hyvän loikan harjanteen yli.

Treenaa: 
- A enemmän toistoja
- keinu vapautussana
- pidempää rataa, mulle tulee ongelmana onnistua pitkä rata.. Nyt tehty niin paljon pätkissä
- okseria matalampana
Nyt on myös kyselty Vapun yksäriä kaverin kanssa

Olin iloinen paluumatkalla, kun muistin kurkata yhden kentän minkä näin lähellä kerran pimeällä aamubussissa. Ja nyt illallakin klo 20:40 oli valaistus, siinä oli kaksi varavaihtoakin pihan hiekka-alueista. Iltalenkki ainesta kävellä tuonne Karamalmens Skola eli Karamalmin koululle. Nyt on syytä tokoilla myöhemmin illalla.

Kauhee kun agilityillat venyy videoita tehdessä! Unirytmikin siirtymässä.

Kenttä

Kentän suuntainen, pihaa

Pihaa toiselta suunnalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!