Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

22.11.2013

Osteopaatti ja sadetokoa R+D


ARuutilla oli osteopaatti aika Hehkussa. Kokomatkan bussista sinne Ruu tuli niin laiskasti ja jäi vaan ihmettelemään kaikki ihmisiä. Mentiin ajoissa paikalle ja Carita olikin jo valmis. Kura Ruuti pääsi hoidettavaksi. Se meni itse pitkälleen viltille.
Lonkkien seutu oli jumissa, enemmän oikea lonkka. Ruuti kyllä viime treeneissä tiputti tavallista enemmän rimoja. Kysyi venytteleekö, ei se niin paljon kuin Rasmus tai sitten en vaan kiinnitä huomiota. Olkapäiden väliä myös käsitteli jonkin aikaa, kerran Ruu nosti siinä päätään. Niskaa myös vähän aikaa. 
Lopuksi hoidosta palkaksi osteopaatti sai pari purupusua ja sai vähän rapsutella Ruutia. Lopuksi katsoi vielä Ruutin lonkan seutua sen istuessa. Halusi mielenkiinnosta kuulla, millainen Ruuti on muualla. Varmasti yllätti se, että se haukkuu helposti ja tokossa ääntelyongelmaa. Se on niin rauhallinen aina tuolla. Tuolla kerralla vaan tosin vähän rauhottomampi, nousi kylkien vaihdossa ylös ja lopussakin oma-aloitteisesti. Yleensä sitä saa houkutella nousemaan. 

Sitten kiireellä bussilla kotiin. Dracu mukaan ja autolla Kannelmäkeen tokoilemaan Timpurinkujalle. Epänormaalisti kehällä oli vielä ruuhkaa kuudelta niin myöhästyttiin vähän ja muutenkin olin kotona niin myöhään. Vettä satoi, mutta pitää silläkin treenata välillä.

Ruutille
tunnari: ympyrässä vähän tarkastelua ja oma tuli. Jätettiin siihen.

zeta: maahan, seiso, istu. Oli vähäln märkä maa, Ruu lähti tekemään maahanmenoa ja sitten jäikin seisomaan. Kolmannella kerralla meni maahan. Eka yritti vain istua. Siitä palkka. En muuten viime sadetreeneissä ottanut maahanmenoa. Seisomisessa liikautti yhtä tassua niin se uusiksi ja palkka. Istuminen ok. Osaa olla vaikeeta.

Draculle
ohjattu: Kapulat oli lähempänä, mutta samassa rivissä. Se toi epävarmuutta. Eka meinas vain jättää merkin välistä ja mennä vikana jätetylle kapulalle. Treenattiin vain merkkiä pari kertaa. Sitten näyttämälläl oikea. Juoksi vasemmalle, menin poimimaan pois kapulan. Yksi nouto oli hyvä, juoksi oikealle, jäi ihmettelemään, sanoin tuo. Juoksee sitten vasemmalle kapulalle ja nappaa sen. :D Vai niin. Sitten vielä hyvä. Ai niin kerran Dracu nappasi merkin suuhun ja juoksi vasemmalle kapulalle. :D 

ruutu: merkki oli vihreä pienen "puron" takana, noin metrin siivulta pidempi suikale lätäkköä. Merkki taas matala, missä reikä keskellä. Virittelin ruudun ("missä neliö") ja katsoi eteenpäin merkillekin. Olisi juossut kuitenkin suoraan ruutuun. Mentiin lähemmäs merkkiä, sitten löytyi. Ekalla lähetyksellä joko ei lähtenyt tai lähti? Mutta meni hienosti ruutuun keskelle. Sieltä vapautus. 

ohjattu: tehtiin vielä yksi eri kohtaan. Nyt kapulat kauempana ja oma lähempänä. Meinasi taas juosta alkuun sille, joku korjauksella ok merkille meno. Muutamat kerran käskin suoraan pois kun meinas mennä vain kapulalle. Palkkasin merkin kahdesti lelulla ja parani huimasti. Merkillä pitää kyllä käyttää lelua niin sen arvo nousee. Tehtiin joku merkki + noutokin. Ja vauhtina loppu, pitää muistaa että käskyllä irti, tiputtaa vasta kapulan. 

Treenien jälkeen veinkin Dracun Pasilaan Shantin äidin hoiviin. Sunnuntaina sitten yksi hyppäri sen kanssa Purinalla! Eilen oli myös kaunistumista, kun putsasin molempien hammaskivet ja leikattiin Dracun kynnet. Ruutin kynsien leikkuu vielä odottaa innostusta. 

Aamulla lenkille lähdössä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!