Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

18.12.2013

Tavoitteet 2014 ja katsaus menneestä vuodesta

Nyt voisi katsoa jo tavoitteita kuin mitään ihmeempiä tapahtumia ei ennätän ole tänä vuonna. 

Tämän vuoden tavoitteena, 2013 oli:
Agi: se vika nolla kakkosista, ehkäpä kolmosten startteja

Toko: vika voi1 ja evl startti/eja. Ääntely! Möllitokoja

Lisäksi pysyä terveellä, käydään osteopaatilla ja hierojalla.


--> 
Agilityssa päästiin juuri viime tingassa luokkanousu tavoitteeseen. 3lk alkaa puhtaalta pöydältä ensi vuonna. 

Tokossa päästiin tavoitteeseen. Saatiin TK3 kasaan eli vika VOI1. Kisattiin,myös EVL:ssä 5-8? Kertaa.. Parhaat tulokset oli 4 ja 6p vajaana 1-tuloksesta. Nollasta kun pääsee vain eroon.

Lisänä tavoitteisiin startattiin uusi laji, Rally-Toko, josta haettiin Ruutille ja Rasmukselle kaksi hyväksyttyä ALOn tulosta! Hyvinkin pistein.

Käytiin Osteopaatilla Hehkussa useita kertoja ja Ruuti pysyi hyvässä kunnossa. Ennätyksellisen vähän työtapaturmia, paitsi kenttätreeneissä kynsi katkesi (kolautti rimaan).
Ruuti kastroitiin 28.2 ja olen ollut tyytyväinen! Elämä on paljon helpompaa, tosin super ahne siitä on tullut ja tilanteen tullen tilaisuus tekee varkaan. Tokon ääntely on helpottanut ja välillä sitä ei ole ollenkaan! Agilityssa Ruu on saanut lisää aivoja ja kouluttajatkin. Kyseli mitä meille on tapahtunut. Äitikin tykkää nykyisin ottaa Ruutin hoitoon. Ruuti tulee toimeen myös sen vihaamien urosten kanssa, ei kyräile. Ei se kuitenkaan ala rakastamaan kaikkia koiria, tutut jotka ei häiritse tai on tyttöjä on ok. Ääniarkuus ehkä vuoden mittaan laajeni juniin (pystytään niillä kulkea, muttei syö junassa).

Tyytyväinen olen vuoteen TK3 ja 3lk on hienointa!

TK3
SERT -> 3lk

Vuodelle 2014 tavoitteita asettaisin:

Agility: Käydään kolmosten kisoissa, mitkään karsintanollat ainakaan vielä ei varmaan ajankohtaisia.. Käydään katsastelemassa ja ainakin jos koittaisi mennä hiljaisempana ajankohtana. Toivotaan, että pysytään terveenä,  kerran kun agi lähtenyt sujumaan jo paremmin. Dracunkin kanssa, jotain startteja alkuvuodesta.

Toko: Tokossa olisi tavoitteena saada ykköset kasaan ja Fin Tva. Panostetaan mielummin tähän ja koitan tsempata itselleni pilkun viilaus motivaatiota lukemalla taitavien blogeja ja AST:lla on tulossa 2kpl Korrien koulutuksia ja Ansunkin. Ehkä SM kisat ja PM. Valion jälkeen laji jää varmaan tauolle.

Rally-toko: Ruuti ja Rasmus kisaa rallyssa. Vika ALO hyväksytty molemmille -> RTK1. Laji virallistuu 1.5.14, mahdollisesti jos hyväksytyt tulee joka kisassa niin. Koulutaan vielä AVO läpi.

Näyttelyt: Rasmus pääsee 10v kunniaksi, johonkin ilmaiseen veteraaniluokkaan. Joku lähellä tai kimpakyydillä, merkkasin toukokuulle jonkun kalenteriin.

Terveys: Ruuti käy edelleen osteopaatilla. Jos pystyisi harventamaan nyt 1 kerta per kk tahtia. Toivotaan, että säilytään isoimmilta saikuilta, mitä on nuorempana useamman kerran tullut.
Toivottavasti Rasmus myös jakselee hyvin ja ehkä Rampen voisi käyttää osteopaatilla.

Ruutin inhoksi meidän joukkoon todennäköisesti liittyy pieni karvapallero vuoden aikana.. Itsellä on tavoitteena valmistua koulusta, hakea töihin ja mahdollisesti varalta toiseen kouluun, jos keksisin kivan linjan..Hyvää joulua ja onnea ja menestystä tulevalle vuodelle 2014! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!