Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

11.2.2014

Kattavat aksailut ja Rasmus rauhoitettavana

Veikkolan Tiia S:n treeneissä oltiin vikana. Otin Ruutin alussa sivulle ja tehtiin keinun pamautteluja. Tai keinahduksia, kun puinen keinu + pehmeä tekonurmi ei hirveästi pamahda. Ensin siiveke laskeutuvan pään alle, että keinu oli 20cm koholla. Ruuti hyppäsi metrin päästä siihen, alkuun meinasi kiltisti tehdä 2on2offin, mutta heitin namin aina pois. Sitten vähän nostettiin n. 40cm korkeaksi ja vielä sujui. Sitten pois kun kelpie häiriintyi.

Pari toistoa kun Loki koikkeri teki rataa, ei häiriintynyt yhtään. Toki paristi odotin, etten häiritse. Ensin pamauttelut ja sitten putkesta keinulle. Niitä 2 kpl, nami palkalla.

Ennen meidän vuoroa otin kahteen otteeseen lähtöä. Kerran ihan kentän laidalla hypyllä, ihan kivasti pysyi. Sitten hyppy-putki yhdistelmän kohdalla ennen radalle menoa. Vähän oli vaikeempaa, ainakin jos sanoin kurre, enkä tule/hyppy. Sain hyvin palkkailtua. Noissa kestää aina, että kävelen suoraan ihan esteen rinnalle, vasta kun pysähdyn vaikeempaa. Toki yritän myös kävellä jäykistelle, tuijotellen Ruutia ja esittäen niin epäluuloista.

Meidän vuorolla tein ensin A:ta. Käännettiin ekan toiston jälkeen, jossa liian hidas vauhti (koski kuitenkin) vähän A:ta. Sain 2 hypyn kautta vauhdin A:lle. Ihan vieressä oli tosin puomikin, voi olla että sitä vähän katseli juostessaan. Ehkä 2 selvästi yli, niissä itse mokasin ja unohdin heittää ajoissa. Osassa olin rinnalla ja edellä olevista, huomasin, etten niin osaa katsoa sieltä koskeeko. Ehkä nyt selvän loikan erottaa. Koutsi kuitenkin tarkkaili. Saatiin 2 tosi hienoa!

Sitten 2 kpl toistoa keinulla. Putkesta keinulle ja heitin pallon Ruun jalkoihin. Tykkäisin, että ihan aavistuksen olisi pidempään. Mutta nyt ei lähtenyt liian ajoissa pois. Treeniä vain tarvitsee metallisilla keinuilla.


Treeneistä videokooste (kontakti treenit oli niin, ettei ne näkynyt videossa, huono kameran sijoitus)
Alla selostettuna:

Sitten oli aikaa vielä tehdä rataa.
- kaikki lähdöt leikkaamattomina
- Vaikeinta oli arvioida, paljon tarvitsee saattaa ekaan putkeen 2. Ei olis tarvinnut niin paljon.
- persjättö (4-5) ajoissa, lähinnä seuraavan hypyn rima kärsi
- eka kerta keppejen 7 suorituksessa leijeröin itseni hypyn taakse, jätti yhden välin kesken. Toistot ok. (kisoissa kesti, kepeiltä oli kuitenkin helpompi kulma tulla takaakiertoon)
- Saksalaisessa 11, ei tarvii pelätä rinnakkaista hyppyä. Nopeampi kierron merkkaus ja liikkeelle. Saatiin täydellinen ajoitus.
- Ennen puomia, lähetyshypylle 12 (odota, että lukitsee ja rintamasuunta), sitten poimia yli toisen hypyn 14.
- puomilla palkatut kerrat pysähtyi. Lopun kisamaisessa juoksi nätisti puomin alas pysähtymättä (mitä kisoissakin, videossa ei näy tarkkaan, teki pienen hidastuksen ja lähti).
- 18-19 väliin valssi, ajoituksellisesti suht hyvin

Lopuksi kisamaisena läpi. Pieni lähtötappelu. Rima hypyllä 5, jota aiemminkin. Hypyllä 12 lähti lukemaan käännöstä toiseen suuntaan, mutta korjasi laskeuduttua. Puomilla ei pysähtynyt, mutta koski. Lopun rima alas, en tiedä kumman vika. Muistutuksena, ettei kisoissa noin käy.
Lähtörimaa ei kyllä vahingossakaan tiputa treeneissä, vaikka läheltä lähtisi.

Mulle läksyksi tulisi tehdä persjättöjä (en tee kuin pakosta!) ja Ruutille kaikki kontakteja. :D Kisoissa varmasti sortuisin saksalaisessa varmistelemaan ja pilaisin sillä. Seuraavissa treeneissä pitää ottaa puomille aiemmin kisamaista suoritusta, että pääsee korjaamaan.
- pitäisi miettiä jos vuokraisi jonkun päivähallivuoron, jossa on metallinen keinu. Saa huudella innostusta.  Torstaita ajattelin esim agimestaan klo 15-16 (25e/h).

_______________

Pikku Rambettiina oli eilen uninen, koska rauhoitettiin eläinlääkärissä anaalirauhasten tyhjennykseen. Sillä on siis aiemminkin nyt vanhempana, ollut niissä ongelmia. Nyt oli tukosta, ettei niitä saatu tyhjenemään ja yritys ilman rauhoitusta oli tuskainen rampelle. Sai kipulääkettä ja antibioottia. Takapuoli oli vähän verestävä ja sitä äiti sanoikin, että näytti vähän turvonneelta ja oli huudellut.
Ras on syö öljyä ruuan kanssa, merkkejäkin vähän vaihdeltu ja luonnonlääkettä, jotain valkosipuli-kreikanherne yhdistelmää.
Eilen Rasmus hoiperteli autoon, herätyspiikin jälkeen. Sitä mieltä oli, etten sitä sinne nostele, hän menee itse. Rappusia vähän epäröi kulkea, jalka nousi hyvin (tasapainoilu toimi). Kotona se alkoi vähän vinkua, ja illalla äiti antoi sille yötä varten kipulääkkeen. Aamulla vähän pienemmän kipulääkeannoksen mitä oltiin luvattu ja Rasmus oli kuin oma itsensä. Ei varmaan ole tarvetta pitää sitä kipulääke huuruissa 7pvä, kun heti seuraavana päivänä ei käyttäytynyt mitenkään eri tavalla.
Se on vähän erikoista, että Rasmus, joka ei ole koskaan satuttanut ketään tarvitsee eläinlääkärillä kuonokopan, koska lääkärien papereissa maininta, että joskus yrittänyt purra(?) en itse ollut ainakaan paikalla. Kovaa meteliä se ainakin piti ja kovasti ell varoitteli, että voi purra kun sitä nostaa, vaikka oli veltto rauhoituksesta. Eipä ollut mitään yritystä. Se on kyllä aiemmin suhtautunut epäilevästi mieslääkäriin, kun muut mukavia naisia.
Herran paino oli 20kg, siinä samassa missä ennenkin.* Turhauttavaa, edelleenkin toi sivupalkki on tuolla! Ei auta, jos vaidan ulkoasua tai mallia missä palkit on. Oon koittanut sijoittaa tiettyä noista erikohtaan, jos se johtuisi jostain tietystä. Poistaa ja lisätä uudestaan tekstejä.. Voi olla, että pitää raportoida Googlelle ongelmana.
-> iik nyt huomasin, että kommentit sivulla/klikatessa kirjoituksen auki sivupalkki näkyy!
-> nyt löysin syyllisen, kun laitoin luonnoksiksi ja julkaisin takaisin, "Viikon tokotreenit ja sisustusta" ja kirjoitus oli se riesa. (html- koodissa virhe)
-> Jipii taas toimii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!