Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

17.2.2014

Kotihyppytekniikkaa, tokoa ja agikuvia

Hyppytekniikkaa päivälenkillä

pumpperi+3 hyppyä 6 askeleen välein + vikaan hyppyyn 9-10 askelta

- Kaksi hyvää toistoa 9 jalan etäisyydellä
- Toisto 10 jalkaa, lisäsi 2 laukkaa? ja toka vika rima tippui
- Laitoin pallon vikojen hypyjen keskelle, tiputti edelleen
- lyhensin 9,5 jalkaan ja kutsuin hypyt, edelleen 2 laukkaa muuten hyvin
- sitten 9 jalkaa ja nyt hyvä, siihen jätettiin

Video 3 toistoa: http://youtu.be/4atvjD4h0Xs
Video oli pysähtynyt, kun kännykkä valitteli akkua. Suunnileen noin toistot, vähän huonommin kuin ekalla kertaa. Vika hyppy taas n. 30-35cm.

Tammikuun alusta kun oli vielä lunta

Illalla tokoiltiin Josefinan & Maurin kanssa.

Istuminen 3min: oli tarkoitus palkata välissä, mutten ehtinyt. :D Hyvin pysyi. Mauri teki 3min paikkamakuun niin tehtiin siksi toi aika.

Paikka makuusta sen verran, että käskin maahan ja kävin kääntymässä edessä. Sitten tein takanakävelyn. Heti kun tulin sivulle, nousi. Hups hups. Muisti kisamokan. Taisi yrittää vielä toisen kerran nousta suoraan. Sitten otettiin häiriökäskyjä istu, seiso ja sivulle. Yllättävää, mutta seiso käskystä Ruuti erehtyi ja nousi :D Sitten saatiin kaksi hyvää.

Ruu autoon

zeta: järkkä seiso, istu, maahan. Seisomiseen otin vähän juoksua kun tulin ohi, hyvin pysyi. Palkka. Istumisessa taisin vahingossa antaa apua. Maahanmenossa palkkasin ekalla kertaa, että vaan seuraa (ei tosin oo vielä reagoinut käskytykseenkään). Sitten toistolla koitin maahanmenoa, ei suostunutkaan vaan pysähtyi. Vähän märkä asfalttiparkkis oli ällöttävä. Sitten meni niin ettei ollut ihan maassa "kyykyssä" ja sitten meni maahan.
- Tekonurmella pitää testata koittaako nuuskia maata makuulla kun kierrän.

tunnari: löysi pikku kannon päältä jotain syötävää 20cm päästä kapuloista. Sitten hyöri aika paljon kapuloilla, jotka ympyrässä, kunnes päätti mikä on oma. Ollaan tehtykin aika paljon riviä lähiaikoina. Toistolla tällä kertaa sama oma ja löytyi nopeasti.

kaukot: ensin 15m matkasta seisomaan nousu ja istumaan. Istuminen näytti olevan ok, en oo varma mitä sivusta. Tein sitten muutamia siirtymiä edestä. Seiso- istu vaihtoja molemmista palkaten. Ja myös seisomasta maahan.


Vielä on ollut itsellä vähän flunssainen olo. Voimat ihan poissa ja hyppytekniikan jälkeen oli pakko ottaa torkut. Kävely kipeyttää ihan vatsalihakset ja selänkin. Ei pysty kävellä yhtä nopeasti kuin yleensä. Ihan erilaista flunssaa kun yleensä, perinteinen kurkkukipu ennen kuumetta puuttui. Lisäksi kuumeen jälkeen on yleensä nuha ja yskä, eikä niitä ole. Sunnuntain koulutukseenkin sain ponnistella, että jaksoin lähteä. Tuntui niin raskaalta päästä jo autolle, mutta raitis ilma ja ehkä burana auttoi.


Ruutista oli tullut kaksi kuvaa 9.2.14 Vuokkosten kisoista, Jukka Pätysen kuvaamia. Kiva saada tuoreita kuvia, kun edelliset 2 vuoden takaa. Reilulla ilmavaralla!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!