Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

12.2.2014

Yksinäistä tokoa ja doboa

Ruuan yhteydessä on tehty kaukoja. Alkuun m-s ja s-i kauheita, sitten kun hyvä saa ruuan.

Aamulenkin tokot
Tarvikkeet: 2 merkkiä, naksutin ja nameja. 
Zeta: ensin istu, hyvä. Ja sitten samat merkit takaisin, seiso (oikea äänensävy) ja istui. Ongelma löydetty! Toistoilla oikein. 

Merkit: ehkä 5m etäisyydellä ja aina 1-2 palkkaa merkiltä, kunnes piti juosta toisen merkin taakse. Kun oikea kohta ja lähes suora naks ja nami. Alkuun teki hitaasti ja kysellen. Sitten nopeutui.  

Kaukot: ensin palkkasin, että pysyy maassa. Pyörä häiriö. Keskittyen s-i vaihtoihin. Ja myös läheltä. 

Toisessa kohtaa vähän lisää kaukoja. Nyt 15m matkalta lähes kaikki. Alkuun s-i liikkui. Samoin aavistuksen, jos otin i-s-i, joka helpompi. Sitten 2-3 loistavaa joista naksaukset ja useampi nami. 

Pienin varustein sitä saa tehtyä, jos vaan viitsii! Vaikea saada treenattua yksin tai sitten tokokamojen pitäisi olla eteisessä nähtävillä. 

Treenaa:
- paljon kauko s-i
- zeta seiso


Päiväruualla syötiin ruoka pähkinäpallon päällä doboilua (jossa fleeceä kapein kohta). Seisoen, istuen, 2on2offissa ja etujalat pallolla. Aina muutamat namit kerralla siinä ja sitten maassa käynti. Onnistuin osan nameista heittää sohvan ja hellan alle. :D

Vähän Ruuti sais kyllä lihotakin, kun sais siihen sopivaan painoon! Ei sen selkä ollut niin luiseva, kun oli vähän massaakin. Nyt syö normaalia ruokaa (kanaa 70%, 3lk noususta saatu säkki), kun tätä ennen lightia yhden 12kg säkin. Jännä, että ruuan erittelyssä lukee 30% kuivattua kanan lihaa, 30% kanatuotteita, niin mistä se loppu 10% tulee. Kanan rasvaako :D

Oispa vielä noin vähän lunta. 4 jalkaa? ;)

Aamulla käytiin 2 km lenkki, päivällä 2,5 km lenkki ja illalla 3 km koirakaverien kanssa. Ruuti uskalti, jopa kävellä ihan russelin vieressä, sitä ällöttää jos muut koirat huomioi. Ainakin tollaiset pienet. Vähän ahkerammin tullut lenkkeiltyä.

Iltalenkillä pihassa 10m kaukot. m-i-s, palkka. m-s, hyvä, m-i hienosti. Tehtiin vielä toinen m-i, joka oli myös täydellinen. Jes! Zetan treenaus unohtui!

Outoa, kun kaksi päivää, joissa ei yhtään koiraohjelmaa, tosin niin viime viikkokin meni!


Useimmiten en kuuntele yhtään musiikkia koneella. Koska usein tulee kuunteltua vaan samaa ja kyllästyn, sitten kestää, että keksin uutta kuunteltavaa. Nyt oon kuunnellut aika monesti (onneks monta biisiä) 14v tyttöä Connie Talbotia


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!