Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

13.4.2014

Eka punkki, check!

Kaksi päivää sadekelejä. Sisälti AST:n talkoot. Ompelua eilen ja pe.

Rasmuksen panta, tehty pe
Koristenauhaa riitti niin teinkin vähän enemmän. Vuorena tekonahka.
Wiccan panta, heijastintupsulla
Griptalutin 2m ja treenitalutin (myyntiin) 50-80cm
Hattu erillisellä vuorella testattu

Wiccan kanssa tehtiin eilen 2 by 2 keppejä porukoilla. Jälkeenpäin huomaskin taas, että vähän liikaa toistoja innostui tekemään. Rasmus ja Ruutikin teki välissä eli kahdessa osassa tehtiin. Ruuti muistin aika hyvin vaikeita kulmia, sen jälkeen haastoinkin Wiccaa. Rasmus ei ole koskaan näitä tehnyt, mutta tajusi juosta läpi.

- Wiccan video 2x2 kepeistä (2 paria)

Tänään seurauksen vasempaan käännöksen opettamista. Imuttamalla ja sitten nostaen käden vähän ylemmäs. Vielä ei haittaa, jos istahtaa, kunhan takapuoli siirtyy. Vikaksi aikas hyvä ja tätä ennen vähän opeteltiin näitä, silloinkin lopussa nappisuoritus.
- Video Wiccan vasempaan käännöksiä seurauksessa

W on myös ministi tehnyt seurausta ja sivulletuloja. Porukoilla lyhyt paikkamakuu Ras, Ruu ja Wicca. Vaikea on saada joskus se pysymään sivulla, virittelyn ajan (silitys ja kuiskaus maahan), oman liikkuroinnin "paikallamakuu liike, onko ohjaajat valmiit?" ja sitten sen pitäisi vielä osata mennä odottelun jälkeen maahan.

Yksinollessa se on ollut myös touhukas. Porukoilla oli tunnin yksin ja oli kiipeillyt keittiön tasoilla, avannut mikron ja tiputtanut lasilevyn. Onneksi ketään ei sattunut!
Rasvapurkkia syöty, maitopurkki silputtu (ei haittaakaan), ovistopperia maisteltu, matolle pissattu, vihkon metallikierteitä maisteltu. Yhden yksinolon oli vessassa, mutta äkkiä sieltä tullut, tutkittua vessan roskiksen.
Helpolla pääsee kun ei ole nuorta koiraa. ;)

Ulkona tai rappukäytävässä on pöhissyt parille. Koirat ohittaa ihan nätisti. Vapaana ollessa pitää olla itse tarkkana, ettei tule yllättäviä ärsykkeitä. Vapaana pysyttelee tosi lähellä, voi juosta Ruutin luokse, leikkiessä tosin kaukana, mutta ei lähde yksin 10m pidemmälle jos ei syystä. Ruuti kun vetelee jos pääsisi 30m säteellä ja tulee vapaana lähemmäs vain käskiessä tai jos joku hyvä haju sattuu olemaan siellä. Ruuti on aika pommin varma ulkona vapaana, kun ei sitä kiinnosta niin paljoa mikään, että säntäisi sinne (ihmiset tai koirat).

Lauantaina Ruuti ja Wicca juoksi kolmeen otteeseen rallia ulkona. Hyvä Ruutin liikuttaja! Sisällä jos Ruutin nukkumisia häiritsee se näyttää vain hampaita ja murahtaa. Tai jos sattuu jonkun Ruutin aktivointilelun lähelle (useimmiten nekin lelukorissa).

Ja Ruutista löytyi korvasta yksi punkki! Täytyy kohta miettiä taas mitä ainetta laittaa niskaan. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!