Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

16.4.2014

Merkki sulkeiset Tiia 1-0, ääni sulkeiset 0-2 + halliaksaa

Mentiin Shantin kanssa agilitykentälle, Ruuti sai tokoilla. Wicca näytti alkuun mitä oli tehnyt hoidon aikana.

6kpl kuvia, ennätys vähän?! KUVAT sivun alareunassa! En tehnyt uutta kansiota.

Ruutille:

hyppy: ekalla inahdus ja toka hiljainen. Hidas minä, en ehtinyt reagoida ekassa äännähdyksessä. Ruuti päihitti. ;) Vieraalla metallilla ok.

ruutu: viljelin väliin ylimääräisiä merkkejä, luoksetulon ja zetaa. merkkimatkan keskikohdasta n. 3-4m oli molemmilla puolella (peilinä ruutuun lähetys) ylimääräiset erilaiset tötsät. Ruuti meinasi inttää, että eka merkki vaikkei ole linjassa, sille mennään. Piti ottaa eka häiriömerkin linjalta ja sitten edetä lähetysmatkaan. Ei katso yhtään mun linjaa ja vaikka pidin perusasennossa "vähän vinossa väärään suuntaan". Kyllä mä tiedän asenne taas herralla. Ruutuun pääsi vasta, kun oltiin tehty toiselta puolelta lähetyksiä.

merkki: erikseen hetsattuna noita merkkejä n. 2-3m matkalta ja pidin niskasta tai rinnasta. Juoksee merkin taakse top, kii ja lelu esiin seläntakaata. Pitäis saada merkkihulluutta enemmän, eikä välietappi kivaan ruutuun. Nyt mulle pisteet ääntelystä. Olin tarkkana ja heti huusin takaisin ja pienen puhuttelun jos tuli inahdusta tai vinkaisua. Toi voikin olla paras erotella hetsattuna mitä haluan ja että on hiljaa. Kokeessa ei vire ole tosta hetsauksesta korkeampi.

luoksetulo: seisomaan stopilla. Sitä samaa. Testasin jättää lelun pysäytyksen kohille, ekalla kertaa varasti sen. Sitten läpijuoksu, jalkojen välistä ja lelulle. Sitten stoppi ja lelulle. Plääh, ei mene suuntaan eikä toiseen.

zeta: siinä seisoin tai kävelin ohi ja luvalla seuraamaan. Hyvin ja vähän tarkkailin asentojen nopeutta.

Ehkä vähän myöhemmin mammalomalle?
Hieno turkki oli kasvatettu poikaystävää varten.
Mammaa piti taas leikittää! T. Wicca
______________

Veikkolan agitreenit Marin & Jade parsonin kanssa sekä Irenen & Kina cockerin. Kouluttaja ei päässyt tällä kertaa, suunnittelin meille radan ja koulutun minit. Sitten Kinan jäähkälenkillä samalla Ruutin lämppäys. Jäi vielä pikku aika tokoiluun, vaikka Ruuti oli aika poikki.

Ensin lähtöä, kun aikaa oli runsinaallisesti. Ovela Ruu oli sitä mieltä, kun ei ollut yleisöä niin ei olla kisoissa tai kiihdyttävissä treeneissä. Istui tosi pätevästi ja odotti, vaikka mulla oli pilli ja taputuksia lähdössä mukana. Ekasta heitin pallon. Sitten oli pallo yllätyksenä selän takana. Sitten jumitti hyppyyn, eikä suostunut tehdä kurrea. Vasta läheltä pääsi irti hypystä ja teki kurren. Loput seisomisesta lähdöt.

Kaikkien esteiden välit oli 5m (ahdas halli). Ruutilla tippui vähän normaalia enemmän rimoja. Ainakin maxina olleet hypyt 1,2,6 (molempiin suuntiin aina välillä). Sitten hyppy 15 oli 65cm, sekin tuli alas (oletettavissa). Muuri olikin hajalla niin tilalla oli hyppy.

Alku 1-3 oli hankala, eka sain koiran kepeille, sitten menemään kolmannen hypyn tai väärään putken päähän. Jos käskytin liikaa, rima alas. Lähtörimaakin pudotti ja hyppäsi sen vähän huonosti. Parhaiten toimi hypyn 2 lähellä tehty käännös, vekkimäisesti ja siinä itsevarmasti kohti putkea. Myös hypyltä vastaan ottaminen tai valssi, mutta sain koiran aina väärään putkeen :D Suunnittelinkin meille ton ansan, mineillä ei ollut siinä mitään ongelmaa.

4-5 putkeen heitto oli tuttu juttu, välinä 4m, mutta olis se 5m mennyt myös.

Irtoaminen sujui hyvin puomia edeltävällä suoralla, tosin ekalla kertaa rimoja alas. Kova vauhti ja 5m etäisyydet. Joko jumia tai huono ponnistuskohta, en ehtinyt katsoa.

Puomin eka kerta kontakti huono. Pysähtyi, mutta lähti pois ennen palkkaa. Seuraavat hyviä, otin 3 hyppyä vauhtia. Valssi hypylle 10 helppo tehdä, kun Ruuti pysähtyi. Putkijarrun muistin tehdä. Kuitenkin Ruutille tuli 1m lenkki kääntyä. Hyvin kuulemma katsoi, sieltä minne pitikin kääntyä. Keinu oli tosi hieno, jarrutti siihen!

Kyselin Ruutilla vapaita aikoja fyssari Petra Niemenpalolta, katsotaan onko tilaa. Pitäis varmaan päästä hoitoon, kun viime aksassa ja tässä oli rimat herkemmässä.
_____________

Pikku tokot hallissa. Ruuti sai istua kun kävin kahdesti autolla, välipalkattuna.

ohjattu: ekalla kertaa äännähdys. Ja itse tajuan sen kun on tarttumassa kapulaan! Ruuti 1-0. Toisto oli hiljainen. En ihan saanut valon ja varjon kohtaan, mutta melkein.

metsku hyppy: muurin palikan yli. Meni aika pitkälle kapula. Vähän laiskasti, mutta toi loppuun asti.

zetan maahan: nätisti makasi ei nuuskinut maata.

kaukot: ihan edestä 1m, yksi istu-seiso-istu ja sujui.

Aksatreeneissäkin, Ruuti olis yrittänyt kauheasti imuroida nameja kentältä. Tokossa ei sitten kehdannut.

_______________Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!