Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

9.4.2014

Nurtsitoko ja rally + 2 by 2

Treenattiin Malminkartanon nurtseilla Tiian, Riitin ja Käämin kanssa. Mulla oli mukana Ras, Ruu ja Wicca.

Paikka olot: Ras ja Ruuti istui. Ruuti alkoi loppu ajalla rapsuttelemaan kaulaansa, sanoin napakasti Ruuti ja lopetti. Sitten odotellelin vähän aikaa ja lopetettiin. Ruu tuli Wiccan luokse kun palkkasin sen, mur.

Riitti tuli myös makuuseen. Wicca haukahteli sille kun Riitti tuli vikana riviin. Meinasi lähteä sen luoksekin, mutta tartuin pantaan. Wicca nousi ensin kahdesti seisomaan. Sitten sanoin jämäkästi paikka ja odotin vähemmän aikaa ja palkka. Sitten sain palkattua pari onnistunutta makuu pätkää. Palkkasin, kun meni lonkalle ja kun näytti rauhalliselta.

Ruuti, metsku hyppy: Hyvin haettu. Nytkähti alussa ja tein sitten tahalleen jalkoja ja vartaloa nytkäyttäen häiriötä. Kun oli paikallaan lupa. Sitten vielä yksi toisto, missä palkkasin sivulla istumisesta, nytkähti nytkin kun jalkoja liikautin. Sitten istui nätisti ja palkka.

Ruuti, ruutu: tehtiin vähän vinoon ruutuun ja kolmesta eri kohdasta lähetykset. Kaikki ok. Vapautin ruudusta. Merkit hyviä ja suoria. Toki vauhtia vois olla  vähän enemmän.

Ruuti, seuraus: vähän ääntelyä. Huomautin osasta. (lelusta vire nousi) Tehtiin seurausta ruudun lähellä, nyt ei jumittanut niin kuin viimeksi. Ihan hyvää työskentelyä.

Wicca, sivulletulo: Kierrä- sanalla, että menee selän takaa. Eka pari väljää ja meni maahan. Tein remmillä, ettei päässyt liian kauas. Nopeasti naksauttamalla palkka. Pari toistoa vasemmalta puolelta sivulle.

Wicca, seuraus: Remmissä seurausta. Näytin vasenta kättä reittä vasten, korjasi lähemmäs -> naks ja palkka. Tämmöisiä useampia. Välillä kiersi selän takaa, haluaisin, että korjaa vain paikan sivulla eikä kierrä.

Wicca, liikkeestä seiso: tällä kertaa lelulla. Käsky ja lelu lentää jalkoihin. Lopussa käsky ja pienellä viiveellä pallo, pysähtyi seisomaan jes! Voisi ehkä kokeilla takapalkkaakin, jos ei mene maahan.

Wicca, hyppy: Hypyn kangas ihan maahan. Aino-jätskin kannelle juoksemista. Laitoin 1,5m päähän hypyn taakse. Sitten vein namilla hypyn taakse ja sai tarjota juosta hypyn yli. Parit namia tästä. Sitten W sivulle ja hyppy käskyllä kannelle. Nyt lähti, joka kerta heti käskyllä. Sitten laitettiin hypyn alin korkeus ja kaksi toistoa alustalle. Hyvin meni.

Ruuti, ohjattu: ohjattu suoraan kohti ruutua. Ensin oikea. Ruuti juoksi ohi merkin ja oli menossa kapuloille. Oho. Harvoin noin käy! Toistolla ok. Sitten vasen. Palkkasin ekalla kertaa merkille. Suorat merkit. Ekalla kertaa palautus vauhtina ja toisella sivulle.

Ruuti, tunnari: kuun muotoinen ja lähekkäin. Toi heti oman kun löysi. Jes!

Rasmus, rallia: merkkien kohdalla tehtiin kiepsahdus vasemmalle. Sivulta seisomaan nousu, onnistui. Unohdin kiertää vaan koiran. Pysähdys, täyskäännös vasemmalle ja pysähdys. Seurausta, 2m päästä juoksua ja hyppy. 2m sisään hypystä takaisin seuraamassa.

Testasin rally hypyn Ruutinkin kanssa. Selvästi piti käskeä hyppäämään vasta metriä ennen niin ei tehnyt niin isoa lenkkiä hypyn jälkeen.

Wicca sai lopuksi testata 2 by 2 keppiä yhdellä parilla. Se teki niin pätevästi, että pääteltiin että on tehnyt niitä aiemmin. (niin sitten olikin) Tehtiin eri kulmista lähetyksiä, pannasta pitäen ja sitten päästäen. Kaikki meni oikein.

Seuraavana päivänä tehtiin kahdella parilla, ensin 3m välinä ja sitten 1,5m. Video - Wiccan 2 by 2 kepit
Yksi väärä. Kunnon kenguru se on on. :D pallo oli vaikea heittää kun kääntyy sen eteen. Palkkasin eka yhdestä parista ja heitin lelun keskelle. Sitten siirryttiin kahteen pariin, mistä video.

KUVAT

Näin kivaa!

rally-toko hyppy (avo)

Riitti
AlustalleEteen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!