Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

4.4.2014

Rallia ja agirallia

Aamulla treenattiin Sonjan, bortsujen Piinan ja Hohdon rally-tokoa. Ja Sonjan shipperketkin sai pikku treenit.

Laskin väärin kävelymatkan Kilon pallokentälle ja kävelin jo kolmanneksi pidimmän matkan sinne. Olin 15min ajoissa, vähän Ruutista kuvia ja katsoin kylttejä, joita radalle. Kyltit kiinni hiekalla ja väliä n. 4m. Alon kylttejä, mutta tein kahdella kyltillä avon liikkeen:

Ruutin rallyrata:
Avo, Sivulta seisomaan nousu. Ekalla kertaa sanoin ylös, Rampen käskyn ja ei noussut. Sitten seiso käsky ja onnistui. Palkkasin siitä. Sitten erikseen kiertäminen. 

Avo, koiran kiepahdus vasemmalle seuratessa. Sujui. 

Hyvää seurausta ja hiljaista. Radalla oli myös spiraali vasempaan.  Koira eteen ja oikealta sivulle, istu. Täyskäännös saksalainen eli koira menee selän takaa ja täykkäri oikealle.  

Vielä toko ruutu ja merkkiä. 
Merkkimatkalla oli 2m päässä ohi reitin hiekkakasa. Ruuti juoksi sen päälle kahdella kerralla. Sitten löytyi merkkikin. Hetsasin sinne menoa, saattoi hetsatessa haukahdella, mutta merkille meni hiljaa. Pysäytyksestä heitin pallon. 
Ruutuun haussa teki pari pyörähdystä oikeaa paikkaa hakiessaan. Pitäisi muistaa kosketusalustallakin ottaa. Jätin salaa pallon ruutuun ja sille juoksu. Sitten vielä 2 merkkiä. 
- tuli mieleen haastetta, että merkki matkan varrella (vähän sivussa) toinen merkki
- samalta merkiltä 2 ruutua. 

KUVATRuu

Kaikki muut vaan treenaa!
Piina radan jälkeen
Piinan tyttö Hohto-------

Shanti kysyi AST:n kentälle treenaamaan agia päivällä niin mentiin sinnekin. Rakennettiin yksi Tiia S:n rata treeneistä, johon en päässyt.

Ruutin aksat:
Ihan haastava, pikku mokia mutta lähti sujumaan. Puomi sujui hienosti ei sikoillut ja keinukin ihan. 

Alun takaakierrossa 3 hätiköin ja meni väärin. Vähän päällejuoksua (6) piti serpentiinimäisessä kohtaa käyttää. Ennen puomia Ruu hyppäsi niin suorassa kulmassa tiukkaan käännyttävän hypyn (8). Yritin palkata pelkästään siitä muttei paljoa linjoihin vaikuttanut. 

Rata: Tiia S, A:n tilalla keinu
Osa rimoista oli 65cm ja Ruu tiputti jotkut niistä. Shanti sanoi myös, että näytti hyppäävän vähän varoen yhden rimapudotuksen jälkeen. Samaa oli viime vuonnakin joillakin ulkokentillä. Hallissa on mennyt lujempaa.

Meinasin unohtaa aina vaihtaa puolen valssilla puomin jälkeisen hypyn 10 takaakierrossa. Ekalla kertaa 2 takaaleikkausta ennen keppejä. Haki sitään, mutta lopetti kesken. Valssi + takaaleikkaus kepeille, nyt pujotteli. Hienosti tuli putkeen, vaikka toinen suu tyrkyllä. Hyppy 14 oli 65cm ja oli vaikea, eka se tuli monesti alas. Juoksin vasemmalta puolelta ja valssilla hyppy 15.

Keinukin sujui yllättävän hyvin. Tein vielä tauon jälkeen parit keinut, että otettiin vauhtia putkesta. Heitin lelun jalkoihin eli keinun päätyyn, kun se osui maahan. Kerran tuli liian aikaiin pois keinulta. Koitin vedättääkin.

Paristi myös A, heitin taas narupallon. Eka tai toinen oli huono. Muuten ihan ok. Narupalloa on vaikea vierittää. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!