Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

19.4.2014

Toko Malminkartano ja D7000

Tokoiltiin Emmin&Saran&Stepin&Ilonan sekä Shantin&Dracun&Wiccan kanssa Malminkartanon nurtseilla. Häiriötä tuli, kun yhdet miehet lennättivät isoja leijoja ja rullalaudalla, meni leijan perässä. Kävellessä ohi Ruuti vähän ihmetteli, muttei tokossa häirinnyt.

Paikka istumista: en ottanut aikaa ja olin näkyvissä. Meni kerran keskivälillä Shantin maahan käskystä maahan ja loppuajasta alkoi kutittamaan. Toi kutina on kyllä hankalaa, joko karvat (vaikka on harjattu) kutittaa tai iho. Siihenkin on lisäravinnetta annettu, eikä ole pariin viikkoon mennyt mihinkään suuntaan. :/ Auttaiskohan punkki-kirppu aine..

seuraus: tehtiin pääasiassa täyskäännöksiä ja palkan sai käännyttyä vähän taaempaa. Vähän käännöksiäkin.

merkki: viljelin kahta eri merkkiä ja lähetin "ruutumerkille". Nyt meni suoraan merkille, johon rintamasuunta osoitti ei viereisille.  Tätä lelulla. Kerran teki haukkuen, josta pyysin pois ja pieni puhuttelu. Myös hetsattuna. Kahdelle eri merkille meno. Nyt kriteerinä on lähinnä vauhti ja hiljaisuus. Mutta suht suoriakin, palkka tosin tulee aika äkkiä ettei ehdi oikein edes seisomaan.

Purinan lähellä pari kauko siirtoa. Testasin namia jalkojen välissä, seisomaan nousu ja vapautus ottaa nami. Ihan läheltä. Oli tosi lämmin vähän tuulensuojassa ja en sitten jaksanut enään treenata mitään.

KUVAT


_______________

Tuttavalla oli fb:ssä myynnissä uudenveroinen järkkäri ja tarjousta sai laittaa. Ohitin eka sen, ettei ole tarvetta. Mutta katselin paljon nykyistä on kuvattu ja aina on riski, että hajoaa aiemmin kuin odotettavissa. Miksei sitten, kun sai hyvään hintaan. Ekat testikuvat otettu, aikalailla samanlainen kuin nykyinen, helpottaa! Mutta paremmat säätömahdollisuudet ja vähän extra toimintoja. Tässäkin on videokuvaus, jos muistaisi useammin sitäkin hyödyntää..

Nikon D90 "kotiutui" mulle vuoden 2009 alussa. Ja nyt päivää ennen 23v synttäriä, hommasin sitten Nikon D7000. Ainoa kriteeri, mitä olin asettanut uudelle kameralle, sitten joskus, oli laajemmat iso-säätömahdollisuudet (parempi pimeä kuvaus, taka-ajatuksena paremmat kuvat hallissa). Ja vanhat objektiivit käy samaan tapaan, sekin tärkeää. Aamun tokokuvat on kuvattu D90 ja Ruutin kuvat D7000. Objektiivit on tosin eri: aamulla Nikkor 70-300mm ja ip Nikkor 18-200mm. Äkkiseltään näyttäisi vähän terävimmiltä, en lisännyt yhteenkään ip kuvaan terävyyttä, ei tosin niin kova vauhtikaan.
Nikon D90 joutaa nyt siis edullisesti myyntiin (70 000 kuvattu, arvio kestosta 240 000), jos järkkäri kiinnostaisi kysele ;).

KUVAT

alkaa jo vihertää! (pensas)
Lenkin lopussa löytyi vasta oikea nappi liikekuville..

Toinen näkemäni lintu (varis), joka kuljetteli heinää

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!