Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

21.4.2014

Videoitua tokoa ja Nuuksiossa

Tokoiltiin Josefinan ja Maurin kanssa Asukaspuiston nurtseilla Pohjois-Tapiolassa.  Hain Rasmuksen myös mukaan. Ruutille halusin ottaa kisamaisesti ja videolle liikkeet. 3+3.

Kaikki liikkeet videolla. Laitan myös jokaisen liikkeen kohdalle, linkin liikkeen aloituskohtaan videolla. Kameran eka videotestaus, olin tyytyväinen laatuun! Toki youtubeen huononnan laatua Windows Movie Makerillä kokoon 854x480 (Tietokonetoisto), toki siinä olisi 1080 hd teräväpiirtokin, en tiedä onko eroa youtubessa ja jos latausaika sinne ei olisi ikuisuutta. Videoissa kuuluu vain liikkurin käskytykset aika pienesti tai ei ollenkaan omat käskyt.

Paikalla istuminen 2min: Ruuti istui hyvin, vähän vinossa vaan (niin sen jätinkin). Ras meni makuulle, sama se sen kanssa on. :D Ruutille häiriötä.

Ruutille eka 3 kisamaista

zeta, video: m-s-i. Ihan hyvät jäävät. Seuraus välillä ehkä vähän edellä?

ruutu, video: merkillä vähän vino, muttei niin paha kuin joskus.. Ruudun eteen jää seisomaan ja 2 pyörähdystä että on sisällä. Yleensä menee heti ruudun etureunaan. Unohdin ottaa myöhemmin korjattuna nappiruudun. Seuraamaan tulossa vähän lenkkiä, juoksee metrin mun edelle ja hidastaa.
Hitsi noi mun kädet kävellessä! Joku joskus sanoikin, että heilutan niitä oudosti. Ruutin puoleinen heiluu ja toinen ei melkein yhtään. On mun ranteet normaalissakin kävelyssä oudot, kun ne taipuu niin takana. Täytyy keskittyä omiin käsiinkin!

luoksetulo, video: Ihan aavistuksen takamus meinasi nousta, kun liikkurin käskyn jälkeen odotettiin. Stopissa vilkuilee vähän, vähän hitaampi myös kuin maahanmeno. Sivulletulossa vino. Aika ok suoritus kuitenkin, musta stopit ei ole mennyt mihinkään suuntaan vaikka lelu onkin lentänyt tai takapalkka. Pitääkin etsiä joku vanha video! (2011 matolla VOI video ja 2013 evl hiekka video)

- tauko. Sitten 3 kisamaista.

kaukot, video: Mietin eka maahan jättökäskyä (maahan/ down). Maahanmeno vähän hdas. Yhden seisomasta maahanmenon istui, mur ja toinen käsky maahan. Toi olisi ehkä ollut nolla kokeessa "jos ennakoi seuraavan asennon". Seiso-istu näytti tuolta 15m matkalta niin hienolta, mutta kyllähän se liikkuu 5cm. Ehkä kokonaisuudessaan liikkui eteenpäin 10-20cm.

metsku, video: ennen kuin kävelin kaukoista takaisin heitin metskun mun eteen. Ehkä kapulan näkeminen kaukoissa toi pientä jähmeyttä. Jatkossa voi myös heiluttaa kapulaa.
Itse metskun haku hiljaa ja sama vauhti säilyi. Suora sivulla.

seuraus, video: hyvä, että alla kaksi palkatonta liikettä. Alussa vähän ääntä, huomautin siitä. Sivuaskelissakin huomautus. Ekassa pysähdyksessä luuli, että käännytään. Sitten pari perusasentoa liian edessä. Ehkä myös edisti? Mun kiltti edistämätön Ruuti. Se ei enään paina, niin en mä huomaa jos se on edessä! Ja jos edistää, niin sitä helpommin on perusasennossa liian edessä.

Liikesiirtymät oli aikas hyviä! Seurausta ennen vain vähän karkasi sivulta merkin luokse.

Treenaa:
- ruudun paikka, alustalla (ei kelpuuta pyörimisiä)
- luoksetulo, lopun sivulletulo
- seuraus edistus ja pysähdykset
- kauko: i-s-m ja m-s-i

Pari otosta myös Maurista ja yhteiskuvat. Maurissa on paljon jotain Rasmusta, josta tykkään. Jotkut tollerit on taas ihan erirakenteisia tai korvat sellaiset jättiläiset.
- KUVAT


Muista tuoda pallo
Muista missä ruutu ja alusta
Muista hymyillä
Muista nuuskia (tunnari)

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

Nuuksiossa eilen 8km, 2h 14min ja n. 4km/h Ruuti kiritti. Ruuti sai kahlailla lammissa ja yksi evästauko.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!