Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

7.5.2014

Aamun liito-orava aksaa

*vahingossa julkaisi keskeneräisenä alun*
Käytiin Irenen ja cockeri Kinan kanssa aamusta AST:n kentällä. Tehtiin samoilla mineillä niin pystyi tehdä kahdessa osassa. Hyödynnettiin eilistä Ville Liukan rataa, jossa oli hyppyjä ja putkia ja ehkä 5 eri rataa riippuen tasosta. Onneksi seuraaviin Liukan satunnaisiin treeneihin pitäisi päästä!

Ekassa ideana oli irtoamista, putkesta putkeen ja välissä oli aina hyppy. Joka toinen oli ihan helppo loiva putki. Sitten oli 2 päätyyn menot. Ideana oli, kun käskyttin ennen hyppyä jo putkeen menoa, vaikka mentiinkin 2 päätyyn. Koirat näkivät 2 pään ja luukuttivat sinne. Jos käskytti hyppy ja putkeen, oli enemmän riski, että koira hypyn jälkeen huomaakin toisen lähemmän päädyn.

Toinen treeni oli kahdeksikko, 4 hyppyä kentän keskellä isossa neliössa ja putket molemmilla reunoilla. Mulla persjättö on niin vaikeeta, niin tein niitä. Vaikka aikaa oli hyvin, niin jotenkin onnistui mininäkin tiputtaa joko Ruutilta sen jälkeisen riman tai vaan hidas. Tässä pystyi tehdä myös takaaleikkauksia tai valsseja, pääasiassa sitä mikä on vaikeeta. Sitten niiden jälkeen putkien sijaan kääntääkin hypyllä ja tehdä toinen hyppy takaa.

Vielä niiden lisäksi molemmat radat peilikuvana. Irene otti kuvia omalla kamerallaan, kiitos!

Kävin ti ja ke illat Lempäälässä Koetoimitsija 2 (agility) kurssilla, jonka järjesti Walat. Nyt vain tehtävänä 5 harjoittelua eri osa-alueista ja anomusta kortista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!