Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

25.6.2014

13 viikkoa

KUULUMISTA
Yö nukuttiin rauhallisesti. Käytin ennen nukkumaan menoa, aamulla kun H heräsi ja sitten jatkoi vielä unia. Nukkui olkkarin puolella, Ruutin sängyssä ja oman viltinpäällä makkarin meikkipöydän alla. Illalla ja aamulla tuli kaikki tarpeet heti pihalle.

Hissi vielä vähän jännittää. Ollaan nameilla houkuteltu ja sitten vain päättäväisesti kävelemällä, pikku niskuroinnista huolimatta (jos kiire). On reippaampi jo kuin eilen. Autot on edelleen pelottavia. Pitää majoittua johonkin viltille autotiestä vähän kaueammas hengailemaan.

AUSSIEPENNUT 2VK
Aamulla Shantille. Gava näki 2vk ikäiset aussiepennut (Dracu toisessa huoneessa). Pentujen KUVAT. Se päätti liittyä seuraan aitaukseen ja keittiössä olisi leikkinyt niiden kanssa maassa köllien. Kuvattiin pennut ja G siinä välillä kaatoi niiden korin ja välillä kurkki pöydälle, mitä tapahtuu. Pennut oli alkaneet opetella kävelyä ja kahden tumman tytön silmät oli jo vähän raollaan. Loppuun Gavasta seisomis- ja pääkuvat samaan syssyyn. Mä seisotin ja Shanti kuvasi.
Gava 13vk, paino 6,8kg (ell), korkeus 37-38cm

Moi kaveri!
Kori kaatuu!
Lurps!

Sieltä se löytyi Bätmänin luota
Gava autoon nukkumaan ja Ruuti vuorostaan lenkille Dracun & Wiccan kanssa + tokoa. Ruuti pääsi kentällä tekemään lyhyen paikkaistumisen ja makuun. Neiti oli nukkumassa, kun palasin.


PURINA-AREENA
Purina-areenalle ja nähtiin Veera, aussietytöt Sara & Rinna. Odoteltiin ensin autolla, odotti hiljaa ja nätisti. Hallin oven luona sai vähän houkutella, kuten kaikkien ovien luona. Muuten paikka ei jännittänyt. Paitsi, kun Ruuti pääsi hommiin ja aloitti haukkukonserttinsa. Se oli pelottavaa lähellä. Kun Ruuti teki kauempana neitiltä kuului välillä hau. Pitää harjoitella odottamista vähän rauhallisemman treenin ohessa. Palkkailin aina kun meni maahan. Yleensä asettuikin johonkin kohtaan makuulle pienen ajan jälkeen.
Ruuti teki hyppytekniikkaa ensin perussarja ja sitten sarja, minkä lopussa on okseri. Hyppäsi molempia hyvin.
Sitten koitettiin medirimoilla hyppy, mutkaputki, hyppy. Niissä ei ongelmaa.
Sitten 60cm ja 65cm rima. Kerran kun toisella hypyllä pudotti, itse luottamus taas tippui ja näkyi hyppäämisessä. Sitten vaan 1 hyppy ja alkuun pyysin haukkumaan vireen nostoksi. Alkoi olla pikku hiljaa rennompaa ja tehtiin näitä kahdessa osassa. Loppuun vähän omaa liikettä ja hyppy-putki tai toisinpäin. Palkkasin kaikki hypyt, koska se on nyt itseluottamuksesta kiinni.

Gava sai leikkiä lettilelulla. Annoin voittaa, välillä vähän jahtasin ja välillä menin pakoon. Lelun irrotti vaihtamalla namiin. Vähän tutustuttiin putkeen. Se oli sen mielestä aika outo juttu. Haki lelua tai namia etäisyydeltä, että takajalat pysyi poissa putkesta. Vähän samalta vaikutti, kuin hissiin menossa. Koitin, myös jos Ruuti meni sen nähden putkeen, ei merkitystä.
Kahteen kertaan leikkimistä. Kaksi sivulletuloa, ekat sivulletulot! Namitkin maistui hyvin. Kaksi luoksetuloa, että Veera piteli pentua. Hyvin juoksi ja lelu palkka.


Ruutin siivouspalvelusta päivää!

AST AGITREENIT
Illalla oli Ruutin agility Villen opeissa. Vauhdikasrata. Huomenna on fyssari niin tehtiin osittain mineillä ja osa rimoista maxeilla + rengas ja muuri. Itse rata meni ihan hyvin. Lähdön kanssa tapeltiin taas vaihteeksi. Palkkailin myös. Keinulle tuli vauhtia ja ei jäänyt 2on2off. Lopuksi jäi aikaa tulla ottamaan vielä lähtöpalkalla. Keinu nyt stopilla. Ja nopea puomin kontakti.

Gava moikkaili alkuun seuralaiset. Oli pieni lapsikin, joka sai pusuja. Moikkasi myös cockeria. Nukkui autossa välillä takaluukku kiinni tai auki. Täysin hiljaa. Otin sen kahdesti ensin kentän ulkopuolelle ja sitten sisälle. Pyyhe mukaan ja istumaan maahan. Namia sai maatessa pyyhkeellä. Vähän rauhoittumista siis.

Kotona juostiin hepulia ja riehuttiin. Tuli ekat pissat sisälle lehden ja maton päälle. Onneksi matot pesukoneeseen laitettavia. Levitti aiemmin sanomalehdet ja silppusi niitä.

Ruuan yhteydessä alkuun naksu + nami. Tein näitä useamman toiston. Sitten ajattelin, että siinä samalla viiveellä voin ehdollistaa katsekontaktia naksuttimella. Alkuun helpotin ääntelemällä jotain jännää. Koitin pitää vahvistustiheyden korkeana. Alkoi varmaan jo hoksata!
Maahanmenoa laittamalla käden nyrkkiin maahan. Heti maahan mentyä " maahan jes" ja nami. Muutama toisto. Kun makasi hyvin niin testattiin pariin otteeseen kauko seisomaan nousu, ensin kaksi tosi hyvää! Luoksetuloa ja nimeä on myös treenattu, aina kun tulee luokse tai kutsumalla kyykyssä.

- VIDEO pennun iltapuuhista

- Gavan kuvat


Iltakäyttö mentiin kahdestaan talon ympäri. Meni tosi reippaasti! Tultiin rappusia yksi kerros ylös, kerran se ehti aloittaa niitä jo yli metrin matkan. Loput kannoin.
Huomenna rokotukset.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!