Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

7.6.2014

Jännittämätön tokokisa

.. Ekaa kertaa ei jännittänyt ollenkaan kokeessa! Tai ainakaan häiritsevästi. Ehkä kun kaikki 3 muuta evl kisaajaa oli treenituttuja sekä torstailta tuttu tuomari Pernilla Tallberg. Koe pidettiin siis Sahaajankadun kentällä siellä myös Veera & auspai Sara, Claudia & pyrtsi Flamma sekä Elina & sprinkku tyttö.

1 kehä 
Paikka istu 10
Paikka makuu 8: kaksoiskäsky maahan. Istumaan nousuun reagoi hitaasti, meinasin jo käskeä toisen käskyn, kunnes nousi. 

Kehä 2
Kaukot 5,5: kahteen kaksoiskäskyt. M-s ja m-i. Oli jotenkin niin läkähtynyt. Vähän liikkui myös varmaan seiso-istu siirrossa. 
Tunnari 8: laukkasi puolet ja ravasi kapuloille. Merkkasi oman, mutta tarkasteli. Jaloillaan liikutti vielä yhden kapulan lähelle omaa, onneksi nappasi oikean. 
Hyppy 0: yritin vähän hetsata ennen. Otin ihan hyvän matkan päästä. Melkein pysähtyi ennen hyppyä ja ponnisti. Vaikka hyppy ei ollut onneksi korkeimmillaan. Vielä muistaa siis maanantain ja torstain epävarmat hypyt. Meni kapulalle, mietti hetken ja lähti sijaistoimintona nuuskimaan. Sanoin 2 käskyä, mutta meinasi mennä kehästä pois. Tuomari sanoi, että voin ottaa sen loppuun. Kannustin kehuen tuomaan ja kehuin vuolaasti, hyppäsi silloin takaisin normaalisti. Olis pitänyt eilen tajuta käydä ottamassa ast:n kentällä hyppyä. Mutta ei se olis silloinkaan riittänyt. 
Ohjattu 8,5: arvottiin vasen. Hyvä suora merkki, aavistuksen hidas. Kapulan haki hienosti takaakiertona ja aavistuksen takana sivulla. 

Toka vikan liikkeen aikana pallon heittelyä. Sitten kun edellinen koira teki vikan liikkeen ruudun, käskin ruutin istumaan ja sanoin ruudun virittelyn. Katsoi koiran suorituksesta osan. 

Kehä 3
Zeta 6,5: nätti kehään tulo. Istumaan hitaasti, mietin jo jäikö seisomaan. Seiso kai ok. Maahan menon jäi istumaan ja minä tyhmä näin ja käskin maahan. Onneksi tuomari ei niin tiukka, tosin oli ihan sama kun jo yksi nolla. Jos muistaisin jatkossa. 
Seuraus 7,5: tosi hienolla kontaktilla monessa kohtaa. Muistin juoksusta pysähdyksen tehdä hillitysti. Lopussa sivuaskeleissa vähän ääntä. Ei tosin vielä ekassa. Ääntely vei pisteitä ja sanoi, että välillä tiivis. Ei tosin niin painanut kuin to. Hieno Ruuti <3 ei tarvii kokoajan pelätä, että se unohtuu jonnekin. 
Luoksetulo 8: alussa tasainen vauhti. Aika normi stopit. Ravilla loppumetrit sivulle. Oli aika läkähtynyt. Flamma ja Sara sai 9:n eli meillä petrattavaa :D
Ruutu 10!: nätti merkki ja suora. Ruutuun juoksi suoraan. Pelotti sinne pysäyttäminen. Aina keskelle pysähtyi. Maahan hienosti. Hienosti seuraamaan. Jee kymppiin oli hyvä lopettaa koe! 

Yhteensä 2-tulos: 231,5p. 3/4 sija. 

Keli oli alkuun kivan viileä, mutta välillä aurinko pilkisti. Ruuti oli kivasti kehässä. Muistin kehut. Siirtymät hiljaisia. Jee eteenpäin menee! Sitten vaan, että tehtäisiin kaikki oikein ja kaikki pysyisi kasassa. 12.7 ja 14.7 oli kaksi löysemmän tuomarin koetta jos toiseen mahtuisi! Automatkalla Ruuti oli ihan väsy. Rankka viikko!

Treenaa:
- ruutu ja ohjattu kehänauha+paino häiriö
- metsku hyppy!! Enään ei äännä, mutta nyt eri ongelma. Tasapaino!
- kaukot: helteessä, enemmän treeneissä ja pitkältä matkaa. Palkkaa ekasta tai kesken kaiken. Liikkuri häiriöimään taakse. Toinen koira tekee ohjattua/ruutua samaan aikaan. 
- tunnari: vauhtina + häiriö
- seuraus sivuaskeleet ääni, patoaminen?
- paikka makuu maahan käsky

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!