Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

3.6.2014

Kenraalitokot (pentu)kuvineen

Tokotreeneissä Herttoniemessä Sahaajankadun kentällä, missä on la koe.

Paikalla olot: Emmi liikkuroi meille. Mentiin ison puun taakse. Hyvä istuminen. Makuulla katseli, kun kierrettiin. Hyvin meni käskystä maahan ja ylös häiriökäskyistä huolimatta. Palkkasin maahan käskettyä.

Tehtiin yhdessä pötkössä. Pidempi kehääntulo. Parit pallon heitot ennen. Jätin treeniliivin pois, mutta jemmasin yhden pallon mukaan. Ei sitten tullut vapautettua reunalla olevalle palkalle.

ruutu: eri kohdassa kuin viimeksi ja kehänauhaa häiriönä takana. Merkki aika suorakin. Ruudun takalaitaan vauhdikkaasti. Tällä kertaa ei tullut sitten pyörimistä. Ehkä se katseli takana olevaa kehänauhaa ja luuli, että ruutu on sielläpäin, tai oli vaan pätevä. Vapautin pois ruudusta.

pidempi siirtymä ohjattuun, piippasi tässä, odotin paremman hetken ja palkkasin. Pitää ottaa näitä ruudun jälkeen siirtymiä. ohjatusta vasen. Merkki ok, aavistuksen vino. Hyvin haki. Otin palautuksen sivulle asti.

Siirtymä kaukoihin. Erehdyin sanomaan jätössä kauko ja nousi ylös. Olisi pitänyt muistaa. Sitten kun en sanonut ok ja kehuin pois kävellessä. Vähän liikkui s-i, muttei niin pahasti. Mokasi istumasta maahanmenon, meinasi seisoa. Lopetin liikkeen maahan-istu ja lelu palkka. Viime kokeessa se oli vaikea. Step teki samaan aikaan ruutua, olipa vaikea häiriö. Sen takia, jouduinkin kai yhden tuplakäskyn antaa, mutta meinasi silloin jo noudattaa ekaa käskyä viiveellä.

parin metrin siirtymä luoksetuloon. Luoksetulon maahanmenoa meinasi vähän himmailla, odotin sitten että kiihdytti vähän. Sivulle tuli vinoon. Vein takasin maahanmenoon, sanoin siinä tänne niin vähän himmaili, pitää muistaa sanoa sivulle niin nopeampi. Hitsi, kun viime treeneistä sain ton himmailun ja ennakoinnin. Ruuti on aina tehnyt niin hyvin ennakoimatta.

Treenaa: 
- kauko: i-m (nousi seisomaan)
- ruudun jälkeen siirtymiä
- luoksetulo ennakointi
- tunnari nurmikolla

KUVIA treeneistä pentujen painia ja Ruutia sekä porukoilla Ruu & Ras poseeraa


Kannustaja taustalla, Fizz

Kipinä


Vanhin ja viisain, Sara
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!