Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

29.6.2014

Laatikkotemppu ja kuvauksia

Aamulla sai nukkua ruhtinaallisen pitkään, heräsin 8:30 ennen Gavaa, joka löytyi sohvalta johon se illallakin jäi. Kaksi edellistä aamua herättiin klo 6 sen kipeän vatsan takia. Ihana, että se oli nyt hyvässä kunnossa. 
---
Aamu- ja päiväruualla harjoiteltiin laatikkotemppua. Naksuttelin alkuun kaikkea toimintaa sitä kohtaan. Jos unohti mitä tehdä niin enemmän istuutuu tai menee maahan ja alkaa haukkumaan. 

Autoin vähän olin ihan laatikon vieressä ja menin selkä kohti Gavaa ja namikäsi lähemmäs suuntaa mihin sen halusin. Ja ekoilla kerroilla houkuttelin päälle ja palkkasin. Ruokakuppia tai namikättä siirtämällä maassa palkkasin etutassut laatikolla, 3-4 tassua laatikolla ja 2on2off asennossa. Välillä jackpotteja 2o2offissa. 

Seuraavalla ruualla tarjosi heti 2 tassua laatikolle. 

Ruutikin kävi tekemässä temppua. 

---
Päivällä kuvia koirista. Gavan istumassa odottaminen on vaikeaa. Hetken istuu ja lähtee juoksemaan. Kotona vähän tehtiin tänään istumista ja pääsin metrin, molemmat istuivat ja odottavissa. 

Oli myös vapaana, kun tie kaukana. Ei lähtenyt lenkkeilijöiden luokse tai lähellä olevien jalkkistelevien luo. Kerran Ruuti juoksi puskan taakse liian kauas ja Gava juoksi heti luokse. Leluilla leikkiessä toi aina mulle lelun poikaystävän sijaan. :D Välillä kutsuin luokse palkaten. 

Iltapäivällä mentiin kahden kaverin valmistujaisjuhliin 200m päähän. Gava oli reipas. Se meinasi livistää välillä käytävälle 40cm aidan yli ja kerran ulkoa tultua vauhdilla meni melkein penkin kautta pöydälle. 
Kerran sattui vahinkosisälle ja löysi se jotain syötävää sohvan alta. Sohvan alle mahtui, mutta poistuloa varten piti sohvaa aina nostaa. 
Kerhohuoneen metalliportaista sai nousta ekalle portaalle valvotusti ja kerran käveli 2 vikaa. 

Kerran nukkui ulkona mun sylissä tunnin ja sitten sisällä sohvalla vieressäni. Ja väliajat riehuttiin: 2 lelua oli mukana ja muovipullokin kiva. Video: http://youtu.be/uOkG0Ql8wnA

Sisällä kevythäkkiin on mennyt oma-aloitteisesti nukkumaan. Tänään myös partsille aurinkoon.. 

KUVAT  
Korvien asento vaihtelee


Välillä ärsyttää, jos se kokoajan pyörii vieressä. Tänään Ruuti vaan kerran pienesti komensi.Komee häntä :D
Ruuti 13vk taas näytti tältä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!