Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.6.2014

Palauttelu ja kenraali

Ruutuun lähetys kohti nurmea. Ohjatun lähetys myös näkyvältä merkiltä kohti nurmea. 

Tokokoe palauttelut ja kenraalit huomiseen kokeeseen. Kimppatreenit Inkan & bc Sätkän sekä Miian & sakemannin kanssa. Ei ole aiemmin ollut päivän välillä! Mietin vähän, että mitä pitäis tehdä. Yleensähän tehdään aina jotain tosi helppoa ja kivaa. Ruutilla tosin, jos se saa tehdä liikkeen kisoissa virheellisesti se toistaa sitä niin pitkään, että asian jankkaa sille toisin. Siksi ajattelin, että mun pitää koetella ja tehdä kisamainen, johon loppuun kaukot. Ja tehtiin myös kehänauhahäiriö ohjattuun. 

Paikalla istuminen 2min: kävin palkkaamassa 1min. Hyvin muuten. 
Paikalla makuu 4min: kaikki kolme kierrettiin vuorotellen koirat. Melkein päästiin loppuun asti, kunnes mun tuttu tuli kun käveltiin koirien takana ja vierelle menossa ja Rasmus alkoi niitä haukkumaan. Ruuti ryntäsi täyttä laukkaa sinne ja Sätkäkin nousi. Hain Ruutin niskasta pois. Sitten vielä uusiksi koirat maahan ja edestä koirien taakse ja viereen. 

liikkuroin ja sen jälkeen pari pallon heittoa ja kehään. Pitkä kehääntulo.

tunnari: ympyrä ja toi hienosti oman. Meni laukalla molemmat suunnat. Ärsyttävää kun kisoissa ravailee nykyään.

ohjattu: tehtiin vasen. Ekalla kertaa Ruuti juoksi taas kehänauhojen nurkkaan, ihmetteli hetken ja sitten toi kapulan ilman lisäkäskyä. Uusiksi. Nyt yritti juosta ruutuun. Uusiksi ja menin lähemmäs. Nyt toi oikea, vauhtipalautus ja kehupalkka. Vähän kuumeni mun vuolaista kehuista.

seuraus: Yllättävän kivasti hiljeni seuraamaan (tai sitten mä kuuro).  Lyhyt seuraus. Juoksusta pysähdys valahti, jos kokeessa pitää tehdä hitaammin. Muuten ok. 

kaukot: kuten kokeessa luoksetulon alussa. Liikkuri 2m takana tunnari rasiaa heilutellen. Tein sarjan vähän eri järjestyksessä kuin usein kokeessa. Kerran piti sanoa pari käskyä, että totteli istumasta maahan. Hitsi, se on nyt vaikea. Kerran vilkaisi liikkuria taakse lopussa. Kun tulin sivulle, kävelin reippaasti. Vähän vinkui ja vilkasi taakse (vähän levoton, muttei lähtenyt paikaltaan). Vapautin maasta ja pallo pallo (juostiin pallolle). 

Taukoa. 
Rasmus sai tokoilla (seuraus, ruutu) tutun kanssa ja Ras totteli sen 4v? tyttöä mennä maahan ja istua, kun oli nami kädessä. Rasmuksen kanssa vähän rallytoko juttuja. Eteentulot, edestä oikean kautta kierto, saksalainen täyskäännös. Sivulta seisomaan nousu vaati muistuttelua. 
Rasmus tykkää kaivella myös tokokassia. Löysi sieltä ensin namipussin, joilla nameilla sitten treenattiin. Sitten sieltä löytyi pallo, josta sai ottaa koppia tai mini heiton jalkoihin. Ettei ala ontua rankasta säntäilystä. Rasmus nautti ja oli niin pro. 

Ruutin kanssa vielä ruutu. Alkuun 10m päästä, hoksasi hetken päästä kaakelialustan. Koko matkalta lenkitti ja alkuun juoksi sivusta sisään. Ei niin ottanut häiriötä muista nauhoista ja merkeistä. Saatiin sitten onnistunutkin ruutuun juoksu. 

Huomenna tokokisat ja mökille lompsis!

KUVAT (Sätkä ja omat koirat + pikku Jenna tyttö)Sätkis

Nettiostos, pinkillä timanteilla ja pitsillä (käytettynä), sori Ruuti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!