Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

11.6.2014

Pelottava treenireissu

Ruutin kanssa mentiin Pasilaan junalla ja sinne tokoilemaan. Ruutistahan on hirveetä mennä junaan. Juna oli myöhässä ja jouduttiin odottelemaan. Nähtiin yksi bc:n omistaja ekaa kertaa (ilman koiraa). Juna tuli ja Ruuti kiskaisi päänsä pannasta ja juoksi pari metriä. Totteli pysähtyä ja nappasin sen kainaloon ja hölkittiin junaan. Ajattelin, jo että tänkö takia myöhästyy. Sitten tein hihnasta kiristyslenkin kaulaan. Seuraavalla kerralla sopivampi panta päälle. Hirveetä kiskomista myös junasta pois, tuntui että kahden raiteen ihmiset vain tuijotti meitä. :D

Mentiin Tainan, Misty kelpien ja Manta bc:n kanssa tokoilemaan. Messukeskuksen jalkkiskenttien hiekkakentälle tai joskus se on myös parkkipaikkana käytössä. Häiriötä olikin runsaasti, kun oli kasoittain junnuja jalkkistelemassa muille kentillä. Ruutia se ei häirinnyt. Katsomokin oli siinä ihan vieressä. Lämmintä myös, shortsi ja toppi keli.

Paikka istu 2min: hyvin.
Paikka makuu lyhyt aika, totteli jätöt ja ylösnousut.

Misty teki ensin.

Merkki: pitkältä matkalta + toiseen suuntaan merkin kierto. Kahdesti palkat.
Ohjattu: tehtiin kohti monia merkkejä ja viistosti ruutukin. Hyvin haki. Vapautin heti nostosta. Tehtiin molemmat suunnat.

ruutu: merkkejä oli 2 lähekkäin. Juoksi oikean läheltä ja meinas mennä sitten toiselle. Toistolla ok, otin myös toisen häiriömerkin. Itse ruutuun hienosti takareunaan, hyvä Ruru!

luoksetulo: ensin kaksi läpijuoksua. Olisin voinut vapauttaa nopeamminkin. Loppuun yksi heitetyllä pallolla seisomisesta. Oli ihan nopea, muttei siitä ihan äkkijarrutusta  saa.

tunnari: merkin lähettyville. Rivi ja vauhtina palautus. (ei ollut nameja niin lelu) Ei tarkistellut.

Treenaa:
- merkki, häiriömerkeillä
- kaukot! Unohtui taas.

Sen jälkeen katsomaan ja kuvaamaan 1pvä:n ikäisiä työlinjaisia aussiepentuja! (Red'n ready)
Ilta agilitya kouluttaen.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!