Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

2.6.2014

Soutaa huopaa..

Tänään mentiin Purina Openiin kisaamaan agi- ja hyppyradalle. Radat oli ihan ok. Mutta Ruuti teki taas saman kuin viime kenttä kaudella vähemmän tutuissa paikoissa eli himmaili hirveästi hyppykohtaa.

Meidän hyvät agilitypaikat, joissa hyppää kunnolla on
- Kirkkonummen halli
- Vuokkoset halli
- Piskipaja Veikkolassa (treenit)
- Niinun halli, Olarinluoma sielläkin tiputtanut tuurauksissa joskus pari, mutta muuten hyvin.
- AST:n kenttä
- Hyvinkään halli

Ei sovi
- Tuusula
- Purina-areena
- Porvoo
- Ihah, kivikko
- Lohja ulkokenttä

Tässä meidän suoritukset videolla. Kiitos Emmi!

Ekalta radalta tiputettiin kaikki rimat (4), muurin hyppäsi oikein (vaikka oli korkea, joka välillä vaikea) ja puomilla tuli juoksarina, siihen keskeytettiin. Videolta näkee, että ponnistaa liian aikaisin ja ennen puomia jotenkin liian matalan hypyn. Testasin hallin sivussa vihreän hypyn, sen hyppäsi hyvin. Noi alun hypyt punaisia paksuilla rimoilla.
HYL

Toinen rata ulkona. Lähdössä vaati toisen käskyn istuutua. Hah mikä pyllistys ohjaus 2 esteelle, sentään kääntyi oikeaan suuntaan. Alussa teki reippasti, mutta heti myöhemmin alkoi himmata hyppyjen ponnistuskohtia. Päästiin puoleen väliin nollalla. Kunnes takaaleikkauksesta rima ja sitten tuli kielto. Myös kieputettavalle hypylle kielto, kun ei lähtenytkään sillä ohjauksella. Mietin tuohon kahdella puolella ohjaamista valitsin juuri sen väärän. Olisi pitänyt vain pyöriä itse kieputuksessa ja ohjata toiselta puolelta seuraavaa hyppyä ennen putkea. Vikat hypyt meni rauhallisesti ja miettien ponnistuskohdat. Tämä rata olisi voinut olla puhdaskin, mutta Ruuti käyttäytyi himmatessa eritavoin kuin normaalisti, ja ei muutenkaan kiva saada puhdasta himmailemalla.
20vp

Treeneissä rimat on aina 55-60cm. Kisoissa oli nyt 60cm. Pitäis kai raskia tehdä välillä 65cm hyppyjäkin ja enemmän 60cm.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!