Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

4.7.2014

Häiritty kalkkuna-kontakti

Aamupäivä tokoiltiin Inkan & Sätkän kanssa täydellisessä kelissä. Täytyi vaihtaa alkuun toiselle kentälle ja Rastaalan koulu olikin aika hyvä, piilo ja autot sai lähelle ja tilava kenttä.

Paikka istu: hyvä.
Paikka makuu: lapsia tuli jalkkistelemaan. Ruuti keksi kahteen otteeseen nuuskia maata. Niistä komennukset. Outoa, ettei mennyt lonkalleen.
Gava odotti sen aikaa kytkettynä aitaan. Haukahteli pariin otteeseen ja istui sekä makasi.

Sätkä sai aloittaa. Liikkuroidessa kävin aina palkkailemassa Gavaa. Välillä se haukahteli, kun vein ohjatun kapulat esim.

Gavan treeni 1: 
luoksetulo 2kpl: molemmat tuli kovaa. Nyt otin muutamat juoksuaskeleet 15-20m. Kutsun paikallaan seisten ja kehut parin metrin jälkeen ja liikun namin kanssa poispäin. Jossain vaiheessa lelua jalkojen välistä.

jackpot namikäsi ja imutusta: oikealla kädellä nameja syöden ja vasen rapsutti. Hyvin teki ja söi ahneesti, kokoajan kädessä kiinni. Sitten myös imuttaen seurausta, ihan suoraa. Loppuun pari käden jahtausta ja lopussa saa aina jackpotin.

Ruutin treeni: 
Kisamainen 

  • zeta: alussa kontakti karkasi liikkurin "liikkeelle mars jälkeen". Huomautus. Lopussa vika asento, seisomisesta seuraamaan ei ollut kuulolla ja ei lähtenyt heti mukaan. Huomautus ja uusinnalla parempi. Kierroksia vähän liikaa, kun äänsi aluksi. Saan syyttää niukkaa pallon heittelyä.
  • ruutu: hyvin. Häiriömerkkejä oli zetasta. Vapautin pysähdyksestä sinne. 
  • tunnari: pariin otteeseen toi väärän. Sitten vasta oikea. Kierroksia liikaa. Ei voi sanoa tuulen syyksikään. Ihmettelinkin, kun laukkasi kapuloille ravin sijaan.
Erikseen Ruutille kaukoja: 15m matkalta. Alkuun ei suostunut nousta istumaan (seisoi). Yksittäisiä siirtoja palkaten. Loppuun pitkältä matkalta istumaan nousu. Häiriönä oli Inkan nostelema tunnarirasia. 

Gava treeni 2: 
Hain Gavan autosta. Makoili siellä vaikka aluksi sinne jätettäessä kuului yksi hau, Ruutin treenin aikaan.
Maahanmenot:  Kalkkunaleikkelettä namina. Nyt teki hienosti hissinä. Muutama kappaletta liikkeestä käsiavulla. Enää ei tarvitse kauaa pitää kättä maassa.

Häiritty katsekontakti: Sätkä tuli häiriöksi. Alkuun Sätkä paikallaan ja kävelin ohi. Kaikesta kontaktista jes ja nami. Seuraava häiriö, että Sätkä liikkuu ja vika häiriö Sätkä leikkii. Leikkiminen oli vaikea ja kerran piti haukkua, kun Sätkä haukahti. Se oli epäilyttävää. Muuten tarjosi tosi äkkiä kontaktia, vaikka saattoi katsoa muualle välillä. Hieno pentu, lopussa jackpot. 

Juoksevan koiran perään olis joskus kiva sännätä. Lopuksi Gava sai juoksennella Sätkän kanssa. Gava paimensi ekaa kertaa myös toista koiraa, kun keksi Sätkää tuijotella. 


Hetkellinen muoti

Nyt kotiin nukkumaan! Ja mökille lompsis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!