Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

17.7.2014

Helsinki & rokotukset

HKI reissu
Bussilla keskustaan ja junalla takaisin. Ei hätkähtänyt enään ollenkaan liikennettä tai ratikoitakaan. Hieno tyttö! Bussiin tuli itse ja makasi lattialla matkan. Alkuun otti kaikkiin ihmisiin kontaktia. Loppuaikana palkkasin kontaktista ja sitten tarjosikin sitä loppuajan.
Tehtiin vähän seurausta, nyt ei ollut niin kiinni kädessä. Paikallaan istumista laittaen remmin aidan tolppaan. Ensin vain istumaan ja paikka. Ehkä 5m ja käänsin selän kävellessä. Sitten sivulle, kontaktista palkka ja pienellä käsiavulla kävelin metrin pois viereltä. 
Junaa odottaessa teki pissit asfaltille, kun en tajunnut etsiä sille parempaa paikkaa. Ja lähdöstä oli vain 1h. Ehti rauhoittua pihalla ennen junaan pääsyä. Nukkui junassa.

Eilen ja tänään Gava sai matkustaa samalla häkin puolella (väliseinä veräjässä) Rasmuksen ja toisen matkan Ruutin kanssa. Ruuti kerran komensi kun hyppeli selän yli haukahtamalla. Ja sitten Gava nukkui Ruutin seläntakana ja Ruu istui. Tänään Gava melkein antoi pusun Ruutille ja Ruutilta tuli pieni murahdus, ei jaksanut ärähtää.


Rokotukset 
Remediumin kampanja-aikana.
Ikä 16vk, 4kk
Paino eläinlääkärillä 7,5kg, eilen taas omalla vaa'alla mittasin 7,3kg eli noin 200g heittoa voi olla.
Korkeus n. 41cm

Huh, kuvat oli pienen työn takana. Keksin nyt ottaa mittasuhteita auttamaan röhröpossun, oisimpa keksinyt sen jo aiemmin. Kuvaaja olisi helpottanut, nyt otin kuvat itselaukaisimella ja varmaan puolet, kun se just seisoi niin ei saanut kuvaa. :D Ja partsikuvaus sessiossakin, kun lopetettiin niin hetken päästä katselee partsilla alas ja seisoo täydellisesti. Kuvissa ei voi vaan seistä niin hienosti, joko on lysyssä, liian pitkänä jne. Jos liikaa yrittää asetella niin siitä ei tykkää ja seisoo sitten päästettyä irti ainakin niin kasassa. Kävelyllä taas treenasin ja nopeasti asettelin, ja niin hienosti seisoi.

Hain myös Mustista & Mirristä ruokaa (Eucanuba all breed pyppy kana & riisi). Ja Murresta lihapötköt, en osannut päättää niin naudan rasva ja sekoitus eri lihaa + elimiä.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!