Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

1.8.2014

Gavan 18vk treenivideo

Aamulla 5m jälki Gavalle. Se menikin sitten niin äkkiä, etten tajunnut kuin ihan loppuvaiheessa palkkaa, että pentu aikailee sen takia, koska syö jo loppupalkkaa. :D Hetki kesti Gavalla alussa hokata, mitä tehtiin ja kerran vilkaisi taakseen. Toiset namit upposi vähän paremmin ja teki tarkemmin. Välillä tarkasti jäljen vierestä kuonolla ja totesi, ettei se sinne mene. Ruuti possu alkoi haukkua, kun oltiin menossa jäljelle!

Parit puun kierrot, myös hankala mänty, kun oksat niin matalalla!

Kotona kuvattiin meidän 18,5vk treenivideo. Metallinoutokin onnistui nyt ekaa kertaa! (Kengät oli valmiiksi Ruutin lenkkiä odottaen.) Sis. Metsku, sivulle, seuraus, paikallaan kännökset, maahanmenot ja 2on2off. Vielä 2vk sitten ei osannut mennä sivulle noin tai pysyä seuraamassa. :)

Parit iPhone 4/4S kuoret myynnissä. Esim. 2 vasemman puolista. 4e & 6e (tiia.hamalainenATiki.fi /FB)
Illalla mentiin Haukilahden koirarannalle kera Gavan ja Rasmuksen sekä kaverini. Tai oli tarkoitus mennä Toppelundin koirarannalle, mutta haluttiin kävellä (koska siellä ei ollut koiran koiraa) ja tarkistaa löytyykö toista rantaa ja siinä lähellä sitten Haukilahden rantakin oli, missä on ennenkin käyty. Tarkistin vielä kännykällä levätilanteen. Rasmus keskittyi leluunsa ja kerran nuuski toista koiraa.
Yksi labbis varastii lelun ja sillä oli ongelmia antaa lelua takaisin. Gavan mielestä kokoajan muriseva snautseri uroskin oli kiva. Rasmuksen luoksekin se meni ihan kiinni vain murisemaan, hätistin sen pois. Ruutin kanssa olisi voinut tulla köniin. On ne joidenkin kouluttamattomat koirat niin ärsyttäviä!
Rannalla oli myös tolleri, joka oli kauhean pelokas ja terävä, ei ollut pystynyt mitään harrastaa, kun ruoka tai lelut ei kiinnosta. Eikä pysty tehdä mitään pitkäkestoisesti. Vähän eri kuin mun Rasmus enkeli <3.
Välillä treenasin luoksetuloa ja palkkailin (kun ei ollut mitkään parhaimmat riehumiset meneillään). Gava myös välillä leikki omia leikkejään vedessä.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!