Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

15.8.2014

Vakkari lajeja

Torstaina oli Tiia Söderholmin agilitytreenit ja toinen pätkä oli apukouluttaja Natalien kanssa. Tiian radalla oli paljon valssaamista. Tehtiin Ruutin kanssa medeillä. Heitin taas pallon väärään aikaan ekalla kertaa A:lla. Huolimattomuuttaan tiputti kaksi rimaa käännöksissä. Sitten olin vielä aiemmin ja kerroin ajoissa suunnan, sitten pysyi rimat.
Puomilla haki tosi hienosti kontaktin, vaikka otin sivuetäisyyttä! Meinasi vain lähteä kun sanoin hyvä ... "noin". Kahdesti, kun sanoin "noin". Kun Ruuti oli suorassa putkessa toiselta kentältä karkasi onneksi tuttu parsoni, eikä koirat onneksi törmänneet. Uudestaan vielä putkijarrun kanssa tuo kohta, paremmin.

Gava sai tehdä aavistuksen loivan putken lelulle juosten ja niin, että ohjasin sisään ja juoksin + heitin lelun päätyyn. Sitten myös keinun alastulon painamista alas. Siitä naksutellen. Kerran teki 2on2offin! Koitin naksutella takajalkoja siihen.
Seurusteli myös muutamien koirien kanssa.


_ - _ - _ - _

Perjantaina treffattiin tokon merkeissä Josefina ja Mauri tolleri

Ruuti sis kolme taukoa:
Paikalla istuminen 1min: moitteeton
Paikalla makuu: 1min jälkeen Ruuti rapsutteli, menin huomauttamaan asiasta. Lopun aikaa 1,5min hyvin. Palkkasin myös Gavan, kun se makoili myös kytkettynä.

Ruutu: merkki oli lähellä penkkiä. Ruuti aikoi mennä suoraan ruutuun. Piti vähän viritellä lisää ja sitten merkkikin löytyi. Ruudussa juoksi takareunaan ja oli nauhan päällä. Aiemmin se on ollut etureunassa nauhalla. Tehtiin läheltä paikan hakua ja yksi vielä koko matkalta, se hieno!
Vähän seurausta, jota teki hiljaa. Sitä ennen sain huomauttaa haukahduksesta.

kaukot: s-m siirrossa ekalla liikkui ja siitä huomautus, toistolla hyvä. Tosi hienoja s-i siirtoja!
tunnari: oikea tuli.
luoksetulo: läpijuoksu ja kaksi stopilla takapalkalla, jonka avustaja laittoi, kun Ruuti oli juoksemassa. Ihan ok:t.

Gava teki (sis. 3 taukoa):
sivulle ja seuraa: kivalla innolla! Jokunen vino sivulle ja sitten hienojakin. Seuratessa piti muistuttaa kättä ja naksuttelin kohtaa.
tolpan kierto: Hyvin yhdisti kierron. Tehtiin molemmin puolin "agility ohjauksella". Saatoin noin metrin päähän.
ohjatun nouto: pari vauhtinoutoa. Nyt vaihtoi paremmin leluun.
metsku nouto: eka palkkasin vaan kapulalle suun laitosta. Sitten pidemmällä heitolla lähti tuomaan ja sekin vauhtina. Hieno pieni!
kauko m-s-m: ei nyt niin nappi suorituksia, mutta maahanmenot ihan kivoja.
maahanmenoja: alkaa sujua jo paremmin, mutta edelleen käsiavulla. Pitäisi tehdä useammin ja alkaa häivyttää.

Paristi sain huomauttaa Gavaa, kun meinasi haukkua Ruutin tehdessä ruutua.
Gava pöhkö mörköhaukkui Ruutia tullessaan treenaamasta, kun käskin siksi aikaa Ruutin penkin päälle. Gavan niskasta, kun löytyi vaeltava punkki! Ei ollut ensimmäinen kerta.

Eilen Gava oli ekaa kertaa Ruutin kanssa yksinkotona 8h. Hienosti, ei mitään moitittavaa löytynyt! Vapaana oli. Ei ole tullut vielä lapsiportille hirveesti käyttöä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!