Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

5.9.2014

Dieetit vaihtoon ja CoverGirl

... Ruutin vyötärölle voiskin olla dieetti. Mutta ruokamerkki vaihtui (ihottuma alkoi ehkä, kun Lupo vaihtui Acana adulttiin) nyt ihan uuteen Purenaturall Sentitive Salmon with trout. Ruuassa on vähän lisäaineita ja lihapitoista. Hintaa tuli 12kg 69e. Jos ei sovi ja puolet on syöty voi palauttaa kuitin kanssa ja testata vaikka riisi- tai perunapohjaista. Toinen näistä herkälle iholle sopivista oli Sensitive Duck. Rasmukselle on maistunut hyvällä ruokahalulla pari säkkiä senioria samalta merkiltä.



Käsitöitä
Ostin ekaa kertaa paracord narua 3x 3m, yksi niistä heijastimella. Päätin askarrella nauhoista noutajataluttimen. Piilotin solmut mustalla muovimaisella teipillä, vähän hyppää omaan silmään, mutta tekonahkaa taas en saanut nätisti kiinnitettyä. Ensimmäinen nepparin kiinnityskin tuli tehtyä.



Tänään pe aamuna oli niin ihana keli niin pitihän sitä napata kamera mukaan ja kuten aiemmin pidetylle golf-kentän laidalle ja sen laidalla oleville vapaana kasvaville heinille. Objektiivina jaksoin tällä kertaa kantaa isointa mahdollista 70-300mm, ja oli se aika ihana. ;)
Ruutin korvat meinasi kadota, kun nurtsilla oli niin paljon syötäviä kakkoja ja vaelteli kuin mikä hevonen laitumella. Lisäksi se ei ollut kovin innokkaan näköinen kuvissa. :D

Gava sai harjoitella paikallaan istumista ja luoksetuloa, pari varastamista myös (yhdestä huomautus ja sitten myös palkaten, että kävelin kauas). Mutta yllätyin miten hyvin! Se tuli vaan niin lujaa, etten saanut yhtään tarkkaa kuvaa!
 - kuvat

Tässä oli Ruutin iloisin ilme :D

Luoksetulon kuvayritys ^








Laiduntaja


On mulla aika linssilude! 


Tai onko?

6 kommenttia:

  1. Voi ei Gavaa ja noita sen korvia! Niin symppis tyttö! Muikea toi virnistelykuva :'D

    Meilläkin syödään purenaturalia. Ollaan syöty penturuokaa, aikuissafkaa maxi ja mediumina :'D Hyvä maistuvuus ja tuntuu vähän jäävän jotain koiraankin. Myös kavereiden nirsoille koirille on maistunut mokoma palkkanamina. Tosi kiva ja hyvänoloinen ruoka!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Korvat on kyllä hauskat. Nyt oon nähnyt lähipäivinä molemmat korvat taitteellakin. Gava ei osaa päättää, mitä niistä tulee isona. :D

      Ruutin ruuat on vaihdelleet aika paljon ja ehkä se on ruuallisesti kuin henkisesti vähän herkempi vanhempana. Gava syö luustokuviin asti Eucanuba puppy all breediä ja sitten saan vaihtaa siitä pois.

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Kiitos! Oli kyllä loistava keli aikailla nurtseilla ja ottaa kuvia. Vaikka on sullakin ihania kuvia!

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Joo on huvittava. :D On noi koirat ilmekkäämpiä kuin ihmiset. ;D

      Poista

Kiitos kommentistasi!