Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

18.9.2014

Nipsuilua ja laina-aksaa

TREFFIT
Aamupäivästä nähtiin minimini Nipsu 11vk eli chihuahuan pentu, joka oli koirakaverin. Se oli kuin Dracun pennut 2-3 viikkoisena :D Dracu ja Gava odotti puussa nätisti, vaikka oltiin välillä melkein poissa näköyhteydeltä. Gava oli niin täpinöissään ja oli 1/3, joka huomasi 10m päästä ohijuoksevan jäniksen. Jaksoi pitkään tuijottaa suuntaan, mihin jänis juoksi. Apua. Ihan lopussa Gava sai makuulla syödä metrin päässä nameja Nipsusta. Myös ohi seuraamista ja muutamat sivulletulot. Nipsu oli kuin joku hamsteri kiipeilemään sylissä ja ahne!

- kuvia 


AGILITY
Illalla mentiin agitreeneihin. Hain Dracun mukaan ja toinen AST:lainen teki Ruutin kanssa. Ruuti meni ennen meitä ja ehdin katsoa ja kuvailla. Yhtälailla pätkissä mäkin yleensä teen ja Ruuti välillä yllättää esteellä, mitä ei ole itse tajunnut. Hauska oli naureskella aidan takana, kun yleensä on se joka yrittää. ;)

Dracun kanssa oli paljon putkia. Takaakierrot sujuu nykyään hyvin. Ekalla kontaktilla oli valua stopissa niin uusin. Yhden takaaleikkaus kohdan pystyin tehdä valssilla. Sitten oli putki - putki kohta, tosi hankalaa, kun Dracu suhahtaa niin lujaa putkiin! Villen irtoamistreeni oli helpompi kuin tässä oli paljon takaakiertoja ja kokoajan käännöksiä. :D Ihme kyllä ei tullut hiki.
Huomaatko kuvassa mitään erikoista (muuta kuin kepin)?

2 kommenttia:

  1. Ei ole todellista, eihän mitään noin pientä ole olemassakaan :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se oli kyllä kääpiö. Vähän aikaa sitten leikattu nurtsikin oli pitkä noille jaloille. Kuvissa se näyttää vielä vähän isommalta. Mutta olis varmaan mahtunut itse treenitaskuunkin. :D

      Poista

Kiitos kommentistasi!