Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

11.9.2014

Skeittarit ja Gava 24vk

Yksinolon jälkeen Ruutin ja Gavan kanssa metsäilemään. Mentiin kahden pikku metsän läpi. Ja molemmissa koitin mennä vähemmän suosittuja reittejä, ettei pelkkiä polkuja vain liiku. Toisessa metsässä ihmettelin sieniä ja Gava ehti käydä hyppimässä kohti mies juoksijaa. :D Tuli onneksi käskystä pois.
Sitten nähtiin jänis tosi läheltä, Ruutia ei kiinnostanut. Mutta Gava pinkoi jonkin matkaa perässä, sen jälkeen sitten pomppelehti ympyrää eri suuntiin ja välillä tuli vilkaisemaan mua. Tyyliin "Ihan varmasti se on jossain täällä". Jos sen tekemät loikat ja pomput laskisi niin teki varmaan mini/medi agilityradan. ;) Kuvassa on vielä vähän hiki metsäilyn jälkeen. Kaipa se on sitä kropan tarvitsemaa omaehtoista juoksentelua.

Gava 6kk eli 24vk
Painoa 10,6kg
Korkeus 47cm

Kuva vähän vinossa

Kaksikko aloitti tänään uuden harrastuksen, skeittaamisen! Ostin kierrätyskeskuksesta skeittilaudan. Hyvää tasapainoilua olikin. Alkuun testattiin hiekalla, missä ei heilunut. Sitten asfaltille sivu suunnassa. Joko meni pusikkoon ja laudan kanssa treenattiin niin, että se tuli mun jalkoja päin. Molemmat olis skeittaillut liian kovalla vauhdilla. Gavan piti testata vielä temppuja, laudan päästä kun painaa sen maahan kiinni.
Hiekalla molemmat tarjosi myös 2on-2offia, Gava sen verran nopeasti että välillä ehti lähteä jo asennosta. Ruuti taas enemmän. Asfaltilla tehtiin Gavan kanssa laudan kuljetusta, kääntö (elefanttina etutassut laudalla ja takapää kääntyy) ja taas kuljetusta.
Gavalle tuli paikalla olo treeniä Ruutin treenin ajan, saivat vuorotellen naksuttelussa tarjota mitä keksivät laudalle. Gava kerran meinais lähteä Ruutia näykkimään, että mun lauta ja namit! Karjaisulla takaisin paikoilleen. Ehkä toisto vielä käskea aloilleen, muuten pysyikin ihan nätisti siellä.
Hyvää tasapainoilua kyllä noille! Lauta ei ollut kyllä yhtään jännittävä Gavasta. Pitää erikseen niiden ramppejen lähettyville mennä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!