Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

4.10.2014

2-tuloksen arvoinen kettu repolainen

Ruutin kanssa HSKH:n tokokokeeseen, joka oli ulkokentällä. Kisaajia 6 kpl ja useampi tuttu. Tuomarina Hannele Pörsti, ensimmäistä kertaa tällä tuomarilla. Liikkurina Ansu Leiman.

Paikalla istuminen 9: istui lonkallaan ei yleensä istu ja oli siirtänyt tassuja kerran.
Paikalla makuu 10

Ruuti oli jo toisena vuorossa. Leikittiin ja tehtiin pientä. Sai myös odotella. Onneks oltiin noin aloissa niin sai suorituksen äkkiä ohi. Toinen koemyös evl:ssä, jossa tehdään kaikki liikkeet putkeen. Viime kokeeseen verrattuna riehutin ennen kehää vähemmän ja söi toki aamuruuan.

Metallihyppy 10: pientä epäröintiä.
Luoksetulo 8,5: vähän vinot asennot, suht napakat ja sain sanoa toisen käskyn sivulletuloon (jäi seisomaan), ehkä tuomari ei kuullut. Itse pysäytin lähemmäs merkkejä.
tunnari 6: juoksi tunnareiden yli hidasta ravia. Huusin 2m kapuloista pysähtymään. Uusi käsky ja nyt meni tunnareille. Tämäkin on toistuva kisajuttu! Treeneissä tehnyt laukalla.
ruutu 0: merkki ok, vähän hitaampi kyllä. Katsoi vaan merkin virittelyssä, voiskohan siitä päätellä jotain? Tais olla viime kisoissa sama. Juoksi ruudun ohi ja ei meinannut eka totella pysähtymistä. Näytti, kun seurasi jotain hajua. Käskin kohti ruutua ja juoksi kohti merkkiä. Merkin läheltä nyt toisella kertaa teki hienosti ruudun. Tätä samaa juttua ehkä vähän treeneissä, kun käsken korjaamaan niin lähtee merkille päin. Tosin treeneissä se menee ruutuun sivusta tai hilkulla sisään. Viime kisoissakin nolla.
kaukot 8: hienot siirrot. Mutta, kun lähdin kohti niin Ruuti nousi seisomaan ja oli lähdössä kävelemään pois. Käskin heti maahan, kun tajusin reagoida. Viime kokeet ei ole tehnyt kuin kaksoiskäskyillä siirtoja, sitä ennen oli tätä samaa. Kokeissa vaatisi melkein paikka sanan tai että kävelen hitaammin luo.. Joskus sama juttu oli ruudun loppukävelyssä.
zeta 7: Tais tuomarilla tulla ajatusvirhe numeron kanssa. Järkkä oli maahan, istu, seiso. Ruuti seisoi kaksi ekaa. Kuten viime kokeessa teki kaikki seisomisena. Sitten vikalla sivulla käskin tahalleen maahan ja onneks totteli. Sain rikottua ton seisomisputken.
seuraus 8: alussa sain käännöksen jälkeen toistaa seuraus käskyn, sitten vähän petrasi. Sivuaskelissa mä mokasin ja menin väärään suuntaan! Ruuti äänti niissä. Muuten oli hiljaa. Menin taas reipasta vauhtia.
ohjattu 9: saatiin oikea. Merkki myös vähän treenejä hitaampi. Hyvin haki oikean, mutta vähän epävarmemmin.
Yhteensä 233p ja 2-tulos. KISAVIDEO

Möllikisoihin pitäis kai mennä kertomaan mitä saa tehdä ja mitä ei. Tyytyväinen oon, että sai zetassa ja kaukoissa noin puututtua. Ja itse kyllä jännitin taas kauheasti juuri siellä kehässä ollessa. Mun jännitys on vähän vähempi, jos ei ole kauhean kauan kisoista aikaa. Liikesiirtymät tais olla suhteellisen ok ja muistin kehua, joka välissä. Saa nähdä tuleeko ne kaksi vikaa ykköstä koskaan. Sen ainakin tiedän, että jatkossakin mennään vaan löysille tuomareilla, rahan hukkaa mennä muille. Suorituksen sain myös videolle.

Odotinkin kyllä, että ruutu ja tunnari voi mennä huonosti. Ja pelotti ihottuman kanssa tekeekö maahanmenoja kunnolla, nyt kyllä ne sujui.


Katsoin videon. Ruutilla oli selvästi ruudussa ja tunnarissa, joku haju mihin halusi lähteä. Nyt treeneissä namialusta häiriötä ja avustaja vahtii sitä tai nameja kylvetty johonkin kohtaan.

Kaukoissa yritin katsoa, näkeekö Ruutista mitään elettä ennen nousemista ei. Se näytti mun sivulle tullessa aika paineistuneelta, ihan kuin olisin vihaisesti tullut. Nyt tarkkana ettei Ruuti koskaan saa nousta kaukoista ilman lupaa tai etten vapauta sitä minnekään. Ehkä myös namirasia palkalla, jota en enään käytä vois saada tuota käytöstä treeneihin.

Zetassa hämmentävää, kun Ruuti seuraa iloisen näköisesti, muttei silti kuuntele kuin lopussa. Seurauksessa häntäkin on aika paljon ylhäällä -> hyvä vire. Hitaan täyskäännös olisi paremmas oikealle eikä vasemmalle.

Jäi fiilis, että innostuuko Ruuti tarpeeksi välipalkkauksista. Ehkä me ollaan taas tehty liikaa heti palkattuja liikkeitä. Kun kokeessa olis tärkeä, että ne mun kehutkin merkitsisi. Jotenkin tuntuu, että sillä 50% 50% tavalla kisoissa sujui paremmin (vaikkei se aika ainoan tulleen ykkösen aikaan ollut). Nyt oli yhdet koetreenit ja muuten normitreenejä eli ehkä 10%.

Se riski, myös on jos innostan liikaa kehässä niin tulee ääntä. Tänään ei haukkunut, mutta yleensä voi se yksi haukku tulla hyppyyn ja ruutuun. Ruudussa oli myös huono, kun en saanut katsomaan ruutuun, viime kokeessa sama.


Yks aamu oli kylmä
Gavakin pääsi hengailemaan. Tarjosi hyvin maahanmenoa ja rauhoittumista. Myös leikittiin ja tehtiin sivulletuloa ja seuruuta. Nyt seuraamisessa pää oli tosi hyvin eikä osunut kävellessä vau!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!