Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

8.10.2014

Kaveri yökylässä, tokot ja Gava 28vk

Gava on 28vk
Mä oon laskenut kuukaudet jotenkin väärin (viikot oikein), jakamalla neljällä. Kun tarkistin ekaa kertaa ikälaskuria, käyttämällä niin se onkin 6,42 kuukautta eli 6kk ja 12 pvää. En edelleenkään tajua miten se sitten lasketaan, nyt ei leikkaa. :D
* Seuraavana päivänä pähkäilin (s. 25.3), että se on varmasti joka kuun 25pvä. 26vk, 6kk. 30vk aikana täyttää 7kk.

Korkeus 49cm (kuukausi sitten 47cm)
Paino 11,3kg (viimeksi kk sitten 10,6kg?)

Yksin kuvasin
Vähän on takakorkea vieläTokoiltiin Viikissä, treenikavereina Emmi ja bc Sara, Step & Fizz. Nurtsilla, jolla oli kolmella laidalla usein kävelyliikennettä ja monta koiraa ohitti. Mulla oli vain pelkkä Gava mukana.

Ihan ekaksi valon hyödyntäen ekat yhteiset posekuvat pennuista ja innostui ne ennen kytkemistä vähän rallatellakin yhdessä. Sen jälkeen tokotreeniä, johon löytyi uusia ideoita. :)
- KUVATPusii!

Tuosta voi verrata hännän pituuksia :D
Tokoilut

1.treeni

  • Seuraus: katsottiin miltä näyttää. Loppua kohden vähän huononi. Pää edelleen kiertyi vähän ja edestä katsottuna poikitti vähän. Välillä tuntui, myös että voisi olla aavistuksen taaempana. Yksi vasempaan käännös kokeilu oli hieno! Pitääkin palkatessa muistaa, että laitan oikeasta kädestä namin vasempaan ja annan namin vasemmalla. Nyt annan oikealla sen namin ja parista kuvastakin näkee, että siirtyy sen jälkeen liiankin eteen. Treeniin myös käännöksiä lyhyillä pätkillä ja kaarien seuraamista
  • Nouto: ensin sorvatulla puukapulalla, ei olla aiemmin tehty kuin ohjatun kapulalla. Hyvin toi. Sitten vierasmetalli Emmiltä. Hyvin haki, ei ollut yhtään ällöttävä. Ehdotus oli heittää paljon pidempiä ja tarvittaessa avustaja voi heittää lisää. Myös tolpan kiertoa kapula suussa. Aluksi Gava ei meinannut löytää enää kapulaa, kun oli kauempana nurtsilla. Emmi kävi heittämässä kapulaa. Kun löysi meni Emmin lähelle ja sitten tarjosi maahanmenoa, piti kutsua uudestaan ja lähti mua kohden. Mun takana oli vierekkäin koiran ulkoiluttaja ja varis. Kuulemma se varis oli mikä hetken aikaa jumitti Gavaa ja sitten tuli leikkimään, kun kannustin tulemaan. :D Sitten vielä yksi onnistunut. Treeniin siis pitkiä matkoja, tolpan kiertoa kapula suussa.
  • Kapulan eteentuonti: näitä 3kpl, kädestä ojennettu ja kaksi maasta otettua. Ilman käsiapua tuli taas toisen jalan eteen, ei ihan keskelle (eteentulosta pitää häivyttää vielä käsiä). Tässä voi myös tehdä etäisyyttä, kun alkaa tulla varmuutta niin että appari ojentaa nouto-käskyn huudettua koiralle (jota pitelee kiinni) kapulan tai heittää sen koiran eteen maahan ja koira tuo sen. 
Alussa ihan ok
Poikittaa pää jalassa
Vino2.treeni
  • Tolpan kierto, sujui ekalla yrittämällä suht pitkältä matkalta. Täytyy muistaa tehdä, myös toista puolta (lähetys kuin agissa). Alkuun yritti vain kiertää myötäpäivään. 
  • Luoksetulon stoppia ajatellen muistiin, että tolpan kierrosta alkuun vartaloapu + suullinen + lelu lentää kohti koiran rintakehää. Häivyttäessä välillä avustajalta lentää lelu ja ohjaajalta vain suullinen käsky. Muista tehdä myös läpi juoksua. 
  • Maahanmenoja paras tehdä namilla. Pompun kautta näytti hienommilta. 
  • Loppuun kierto ja jätettiin siihen. 

Treenaa G:
- eteentulon käsiavut pois
- luoksetulo pitkää matkaa
- luoksetulon stoppi namiheittelystä kiertoon? 
- seuraus käännöstä, kaarrosta ja seuraus paikka vähän taaksepäin ja pään asento
- noutoa pitkältä matkaa, kierrolla, palautusta pidennä matkaa (mahd. appari)
- tolpan kierto molemmat suunnatFizz tuli meille sitten yökylään huomisen paimennuksen takia (nopeampi lähtö). Peti painia ja pallolla leikkimistä yhdessä.

 

Sitten nukutti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!