Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

17.10.2014

Kuukauden taolta aksaa ja pentutreffailua

AGILITY Puolarmetsä
Käytiin aamusta kentällä, hyvin tässä lähes kuukauden tauko. Nyt ekaa kertaa testattiin Jennan oppeja 20.9 kurssista. Pakkasta oli lähtiessä -1! 

Irtoaminen Gavalle suora putki ja 2 hyppyä (rimat maassa). Katsoin kyykyssä ihan suoran linjan putkesta lelulle. Alkuun putken eteen lelu, sille irtoaminen. Sitten hypyn taakse lelu ja pelkkä hyppy. Hypyn taakse lelu ja putki + hyppy. Toisen hypyn taakse lelu, suoraputki + hyppy+ hyppy. Hienosti irtosi! Kertaakaan ei yritttänyt kiertää esteitä ja ei kysellyt ollenkaan. Enimmäkseen vaara, että varastaa. :D 

Välissä tauko 

Ruuti: putkea ja puomin alastulolla kontaktia. Irtoaminen myös hyppy ja putkeen. Piti ottaa ensin katsekontakti putkeen, että irtosi paikaltaan lähettämällä molemmat.  

Gavalle:
Sylikäännös: Pari toistoa molempiin suuntiin. Kaikki sujui!

Takaakierto ja backläp, tästä ekassa hutiloin backläpin ja tuli virhe. Korjasin ohjauksen ja palkka. Sitten vielä uusiksi hyvä. 

Takaakierto: Oikean puolen kautta eli eri suunta kuin aiemmin. 

Odotti tosi hyvin istuen. Kerran korjasin huonon ryhdin. Testasin myös pysymista sivulla ollessa heittäen lelun eteen, hain lelun ja tulin sivulle sanomaan vapaa ja leikittiin. 

Alla videolla yhteenvetona mitä tehtiin:TOKO Pasila & pentusia
Taina, Misty ja Mozart n.4kk sekä Kira & Mindy 11vk
Viime vuonna tuolla on ollut kahdessa paikkaa valot. Nyt ei sitten tullut. Vähän ylhäällä olevalta tieltä vain tuli, mutta aika pimeässä sai tehdä. Tietääpä jatkossa. 

Gava teki vaan pientä näytti miten teki noudon alkeita, pari toistoa. Vähän sivulletuloja, ois halunnut katsella muita koiria ja siitä sai huomauttaa. Hyviäkin tuli. Sitten seurausta, se hienoa. Ihan vaan suoraa ja aika nopeasti palkkaa. Pari maahanmenoa vähän hitaita. Suhteellisen hyvin pysyi paikallaan, kun otettiin kuva pennuista.
Pari tolpan kiertoa eri suuntiin. Sitten yksi stoppi, se oli hieno! Jäljet jäi hiekkaan lukkojarrutuksesta. Edelleen n. 2-3m päästä musta pysäytän. Vielä yksi kierto ja jätettiiin siihen. 

Ruuti teki seurausta, sain alkuun vähän puhutella äänestä. Tehtiin namipalkalla. mm. hiljaisia sivuaskelia. Ruutuun sillä oli hirveä hinku, kun pari muuta oli treenannut sitä. Yksi mahdollisuus reunasta sisään ja kutsuin pois. Tehtiin sitten lisää seurausta ja pari kaukojen siirtoa. 

Mozart 4kk, Gava kohta 7kk, Mindy 11vk (kohta 3kk)
Gava pysyi hirmuhienosti, lähinnä "käy siihen" maahanmenoa tarjoaa usein. :D
Ja paristi nousi ylös.VINKKI
Bongasin netistä, että Hööks:illä on edulliset pujottelukepit 12kpl muoviset teräspiikeillä 55e ja mukaan tulee kantokassi. Vinkkinä, jos joku haluaa opettaa 2 by 2, vinokepit, verkoilla tai ohjureilla.
Kuva: Hööks, agility pujottelu 55e

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!