Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

29.10.2014

Tokokoekuvia, treeniä ja osteopaatti

KAUKOKÄSKYJÄ
Aamukaukoja
Gavan kanssa pähkäiltiin taas. Tehtiin eka takajalat paikallaan m-s-m siirtoja. Maahan välillä hyviä, välillä takajalat steppaa. Ylösnousussa, jos toinen etujalka siirtyy taakse tuurilla takajalat ei liiku. Tai jos molemmat siirtyy niin takajalat siirtyy saman verran. Yhtään täydellistä siirtoa ei tullut ja alkoi jo turhauttaa, Kokeilin sitten takajalat paikallaan i-s siirtoa, pelkästä etujalkojen nostosta ja myös seisomaan noususta palkkaa. Jos nousi seisomaan niin silloin takajalat lähti taas liikkeelle. Plääh.

Tehtiin sitten etupää paikallaan s-i-s. Istumaan käskyyn sanoin sit ja Gava oli namikäden imussa ja teki siinä kiinni siirron, jolloin toi hienosti takajalat. Heti, kun istui sai kädestä namit. Alkui sujua hyvin eikä liikkunut. Tästä sitten seisomaan nousu, käsi kohti rintaa. Seisomaan nousutkin aika hyviä.
Etupääpaikallaan tehtiin myös pari seisomasta maahan siirtoa.
Vaikeeta valita. Pitäisi ehkä tehdä tasapainotyynyllä ja laatikolla kaikenlaista jumppaa kropan hallintaan. Ja targetti etu- tai takajaloille. Jos en ajattele koiraa niin itseä kiinnoistaisi kyllä enemmän tehdä uutta ja testata etujalat paikoillaan tapaa. :D

Kaksi muutakin kertaa tein s-i siirtoa etujalat paikallaan. Tosi hienosti ja nopeemmin meni. Istu seiso siirtokin hyvin. Jätettiin seiso maahan siirtoon. Gavalle tulee nyt sitten etujalat paikallaan, pääsee näin uudella tapaa opettamaan. :) ei tarvii sitten harmitella miksen opettanutkaan niin.


AURINKO TOKOA
Aamun nurtsitreenit ja aurinkokin pilkahti!
Gavalle sivulletuloja palkaten. Seuraus vähän pidempää kuin se 2 askelta tms mihin oon jämähtänyt. Myös tarjoten ja siitä palkkasin heti, kun seuraus oli hyvää.
Tauon jälkeen myös noutoa ja otin samalla kuvia. Luoksetulon maahanmenoa, että heitin isoja nameja nurtsin reunalla hiekkatielle. Niissä kestikin pureskella ekan Gava toi mun lähelle ja söi vasta siinä, loput söi suoraan. Kolme maahanmenoa aina 2-3 ohi heittelyn jälkeen. Tuli lähelle suoraan ja hyvällä tekniikalla maihin. 

Ruuti teki seurausta. Kerran sain huomauttaa paikasta, kun käännökset vasempaan ja täyskäännökset oli ihan karseita. Heti paransi. 
Kaukoja niin, että Gava juoksenteli lähellä. Kaksi sarjaa, toinen alkoi istumisella ja toinen seisomisella. S-i oli ekalla kertaa vähän vajaa. Ja meinasi sekoittaa seisomasta maahanmenon. 

- Kuvia

Kaverit! Muistakaa pitää sitä kapulaa kulmahampaiden takana. Kattokaa näin!
Lampaita? Ehei, Ruutilla on lelu
Ohi kulki koiraOSTEOPAATILLA
Käytinkin Rasmuksen ajan Ruutille kerram Ruuti 1-2vk sitten vinkaisi kahdesti ja hyppäsi oudonnäköisesti sohvalle ja autoon. Mentiin siis Carita Reijoselle. 
Ruutilla olikin kyhmy takapuolen päällä. Itse oli vaikea tuntea se käsin. Jumia oli SI nivelessä ja lannerangassa (jos muistan enään oikein ?). Onneksi ei ollut ehtinyt mennä ihan lukkoon niin saatiin hyvin auki. Ruuti makasi taas niin rentona eikä hievahtanutkaan. Kävi myös niskan läpi.

Kaksi myöhempää lenkkiä Ruuti oli ihan perästä vedettävää, epänormaalia. Selvästi iso vaikutus oli käsittelyllä. Aiemmalla metsälenkillä oli mukana Kira, Mindy & co. Gava 7kk & Mindy 13vk painivat ja juoksivat koko lenkin, pieni ikäero ei haittaa! 


Sain Ruutille koepaikan 22.11 Vantaalle, täytyy nyt ahkeroitua taas, suunnitella ja saada liikkurointia. Pieni tokotaantuma meinas jo iskeä ja tää viikko on aika rauhallinen.

Kuvia Ruutista HSKH:n tokokisoista 4.10,
kuvaaja Isabella FagerströmRuuti ei normaalisti makaa pää maassa
Estehyppy 10, oli hiljaa
Luoksetulon stoppi, vähän jarrutusjälkeä ;)
Tunnari, sitten kun lisäkäskyn jälkeen sinne löydettiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!