Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

8.11.2014

Gavan pentuagility videota ja hakutreenit

LA

Käytiin tänään taas omatoimi hallivuorolla. Tänään tehtiin rengasta (toinen treeni), jokainen toisto meni oikein! (videon sijoitin huonosti)

Ratapätkä irtoamista, 3 hyppyä, putki ja 3 hyppyä eli rata U:n muodossa. Takaperin ketjutin. Virhe tuli ainoastaan putkeen ohjauksessa, kun meen liian lähelle sörkkimään ja Gava sitten kierti putken. Mutta kun ohjasin helpottamatta putkeen sujui oikein. Hienosti pysyi myös paikallaan odottamassa. Lopussa vahvistein vielä kutsuttuna 2 hypyn takaa, 3 hypyn eteenmenoa. 

Keinua viimeksi tehty joskus kentällä. Alastulon pamauttelua alas. Keskivälillä meinasi liian äkkiä käydä pamauttamassa ja hyppäsi heti pois. Halusin vahvistaa sitä, että pysyy painamassa. Saatiin lopussa pari tosi hyvää 2on-2offiakin! Ne on ollut vaikeita hahmottaa, tosin laatikollakaan ei ole niin varmoja. 

Agilityt videolla:


Hakutreenit Olarin metsässä ryhmässä, jossa aika aloittelevia (tällä kertaa shelttiä, belgiä ja holskua). Bongasin tällaisen ryhmän fb:n kautta, kätevää! Treenit saa silloin vedettyä suht nopeasti eikä alueen tarvitse olla niin iso. Gavan kolmas harjoitus ja taas uudet ihmiset, eipä haitannut. Nyt oli kaulassa itsetehty rulla, joka ei haitannut ollenkaan. Nyt oli 5cm kuminauhalla, joka tuntui vähän liian pitkältä pikkuneidin kaulaan. 

Tehtiin Gavalle sama treeni kuin edelliskerralla (Lönnbergin koulutus) eli keskilinjalla passiivisia ja maalimiehet kutsuu piiloistaan. Tässä piti jonkin verran ohjailla ja kerran maalimies ei ollut valmiina niin piti kutsua luokse ja lähettää sitten siitä. Jouduttiin huudella keskilinjalta kutsumaan uudestaan ja toinen puoli meni vähän liian pitkiä välejä piilojen välillä, en tajunnut siitä mainita. 4 pistoa molemmin puolin ruokana oli lihapullaa, Gava sai syötyä sen ehkä nopeammin kuin viimeksi treeneissä tai syöttivät nopeammin. Kuitenkin maalimiehet (2kpl) oli tosi siistejä ja taas tuli todettua ettei lelu kiinnosta niin tuossa yhteydessä. Menin vikalla pistolla hakemaan Gavan maalimieheltä. 

Ruutikin voi joku kerta mennä tuonne mukaan aktivoinniksi.

- seuraavalla kerralla samanlainen paremmin maalimiehet ohjeistettuna tai hajuhakua.


Iltalenkillä jossakin pamahti ilotulitus onneksi oltiin lähellä kotia ja Ruuti kytkettynä. Ruuti kiskoi loppumatkan, mutta ihme kyllä pystyi syödä namin. Gava ei tajunnut mitään.

________

SU

Ruutin vatsa meni taas sekaisin, ehkä la oli jotain sopimatonta ruokaa. Illalla oli jo ihan hyvänä ja silloin vasta maistui ruoka.

Kisaturistit Gava & Mindy kävi ekaa kertaa Vuokkosilla agikisoissa. Ehdittiin katsomaan maxi3:sten yksi rata ja muutamia tuttujakin paikalla. Gava meinasi seota Fizzin ja Stepin näkemisestä. :D Muuten treenattiin "käy siihen" käskyä ja saatiin tyhjennettyä aika täysi namitasku niin. Eli käskin maahan ja siinä palkkaa. Ihan parille radalla olevalle koiralle Gava kiljahti eli alkaa tajuta, että laji on aika siistiä. Käskyn alla tuli harjoiteltua kun ohi käveli välillä koiria. Ja vaikeinta oli se, että siellä oli niin paljon ihania bortsuja, ne olis varmasti kaikki rakastanut Gavaa jos olis saanut vain moikata. ;)

Kerran sai harjoitella myös seinässä kiinni odottamista, kun videoin Stepin ja vein kameran. Palkkasin kahdesti kun makasi odottaessa, Siinä se maata chillasi, kun kaksi naista tuli vaihtamaan viereen kenkiään ja vaatteita. Kerran, kun ei nähnyt mua haukahti, mutta muuten oli hiljaa ja meni istumasta maahan. Melkeimpä paremmin oli kytkettynä kuin mun kanssa seistessä. Treenattiin myös käytävällä muiden koirien ohittamista. Gavaa ei haitannut ollenkaan kisahälinä tai kuulutus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!