Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

17.11.2014

Kisamaiset tokot ja käsitöitä

KISATOKOTREENIT
Treenattiin ekaa kertaa Malminkartanon naapurinpellontien kentällä, Malminkartanonhuipun parkkiksen vieressä. Evl ja voi koiria yht. 6kpl ja alo/avossa 2kpl. Aluksi alo/avo makuut ja sitten evl. Laitan arvio numerot. Tehtiin kaksi evl/voi kehää.

Kehä1
Istuminen 9,5: Hyvin. Paitsi lopussa, kun kävelin kohti Ruuti tuijotteli vieressä olevaa Jasu bc urosta ja Jasu takaisin ja vähän jännittyneesti.

Paikka makuu 6: Kaksoiskäskyllä maahan ja ylös (ehkä ennakoi kerran ylösnousua..). Makuussa varmaan ihan ok. Liikkurointia siis taas paikkiksien jättöön ja takaisin tuloon.

Ruutille tauko ja odotti seinässä, haukkui tosin siellä ja sitten laitoin sen reunempaan liikkuroisessa toisen kehän. Heittelin palloa ennen vuoroa ja virittelyt ja treenitasku jäi aina kehän laidalle.

Kehä2
Tunnari 8: kiersi merkin kautta tunnareille. Nuuski ne ja toi oman, tarkisti oman jälkeen 1-2 seuraavaa rivistä.

hyppynouto 9,5: Tehtiin keskikokoisella kapulalla (normaalisti pieni) vähän epävarma hypyn kanssa. Onneksi tuli nyt tehtyä. Ja tehtiin vielä sen verran matala hyppy, että siihen olisi voinut vielä yhden laudankin joku liikkuri/tuomari laittaa. Ei tullut ääntelyä.

Luoksetulo 8,5: seisomaan pysähdyksen teki nopeasti, mutta katseli lentääkö palloa. Maahanmeno ok, ei ehkä yhtä nopea. Sitä ei tuu koskaan vahvistettua..

ohjattu 9: merkki ok. Kapulat oli vähän leveemmin kuin yleensä. Vasen ruudun ja kehänauhan puolinen palautui hyvin.

Kehä 3
seuraus 6-7: ääni meinasi tulla tässä helposti. Muissa on hiljaa. Ehkä olis pitänyt tehdä namien maahan tiputtelu treeniä ja sitä aina liikkuroituna kuurina.. Meinasi myös vähän testata aluksi tarviiko pitää kontaktia tai voiko jäädä jossain kohtaa jälkeen. Lopussa oli hiljempaa ja teki hyvää seurausta, kun olin kertonut mikä kelpaa. Tein vähän normaalia hitaampaa hidasta ja se oli jotenkin hankalaa. Pitäis itsekin tehdessä muistaa juosta ja tehdä hidasta..

ruutu 0/hylätty/9: merkki ok. Sitten meni lenkittäen ruutuun ja kehänauhan yli. Kehänauha ehkä sen 3m kauempana ruudun linjasta. Sitten ennen ruutua palasi takaisin kehään (kävi ulkona 1-2m säteellä) ja tuli ruutuun edestä sisään. Täytyykin ottaa ruutumatkan varrelle kehänauhaa.. Ei ehditty testata uusiksi. Ja vielä lisähäiriönä kun laittaa sen päälle merkkejä. Muuten ei ollut mitään sikailua havaittamissa ruudun paikan haun kanssa. Viime treeninähän oli "maratoni"kuuntelut.

zeta 0/7: järkkä oli istu, maahan, seiso. Pyysin alussa taas katsomaan (ettei luule juoksevansa merkille). Vinkkinä oli myös sanoa virittelyssä istu eli kai se eka asento.. hmm. Jäi seisomaan ja äkkiä reagoin käskeä istumaan. Ihan hitusen mietin, että ennakoi seuraamaan tuloa. Seuraavalla sivulla maahan ok, vähän ehkä hidas. Seuraamaan tulon ennakoi nyt röyhkeästi. Käskin maahan ja kiersin uudestaan ruutin ja kävelin puoli metriä ohi, josta kutsuin seuraamaan. Vikaksi asennoksi otin istumisen, kun halusin nähdä toimiiko ja kerran viljelee seisomista vaikkei olla treenattu sitä vähään aikaan. Vaikea arvostella, kun meni treeniksi riippuu olisiko tehnyt muita asentoja oikein.

kaukot 8: jättö hyvä. Siirrot oli hyviä paitsi seiso-istu liikkuu taas toinen jalka ja menee vinoon. Sitä pitäis joku kerta treenata. Kehuin takaisin sivulle kävellessä (kisoissa nousee joskus). Tuli mieleen, että siinä voisi appari maahan käskettyä antaa nameja maahan ja sitten kävelen sivulle.

Treenaa: 
- seuraus: nameja maahan ja virettä alas. Muissa liikkeissä ääntely alkaa olla aika kurissa.
- ruutu: kehänauha häiriö
- zeta: asentojen kuuntelua, ei saa lähteä seuraamaan ennen käskyä. Virittely?

Gavan otin lopuksi. Sai vähän leikkiä, sitten ottaa Veeran ja Mian pennuista kuvia. Gava sai odottaa siellä aidassa kiinni ja välillä pennut tuli sitäkin moikkaamaan. Gava oli revetä liitoksistaan, niin ihkuja pentuja! - kuvat
Kennel Mithrandir:in tuonti, sijoitusuros Maico 9vk

Gavan treeninä leikkimistä, seurauspätkää ja merkkiä. Seurauspätkät aika kivoja lelulla, ei mennyt yhtään väljäksi. Tosin ihan lyhyitä. Alkuun seläntakaa palkka, alkanut tosin ennakoida. Kerran sain huomauttaa ettei ennakoimalla sitä saa. Sitten vikat toistot teinkin niin, että heitän lelun Gavalle etukautta.
Merkkiä vieden lelun taakse. Nyt ei ollut niin paljon malttia odottaa paikallaan. Ekalla kertaa varasti lelun, kun ehdin sivulle. Pari toistoa lelulla. Sitten näyttö merkin taakse ja vähän lähempää niin, että heitin lelun.
Gavalla oli virtaa ja juoksi lelun kanssa mua ensin noin 3 kierrosta ympäri ja sitten oli ok tuoda lelu. :D Kyllähän se aiemminkin sen tuo jos komentaa ja ei ole sellaista juoksemista, että lälläslää et saa tätä. Hyvä välillä tehdä minitreeni ja helppona.


KÄSITYÖT
Perjantain tuotoksina mummolle pyörätuolin käsinojaan tasku, taskut veräjään ja kaksi hakurullaa kaverille.
Kiinnitys tarroilla
Somistavat veräjää ja voi laittaa remmiä yms.
Pituus 17cm, kuminauha osa säädettävä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!