Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

7.11.2014

Lumisadetta ja kavereita kuvin

Aamulenkin kuvia, piti nappasta pari lumikuvaa. Aamulla lumi suli heti maahan sadettua, illalla sitä oli pientareilla ja teillä loskana. Gava ei hirveästi riemuinnut toisesta lumestaa, joka oli vähän vetisempää. Saa nähdä mitä tykkää sitten lumihangesta.

Aamutreeninä 2on-2offia laatikolle se on näköjään varmempi, kun oon lähellä, mutta jos oon kauempana (1m) niin ei pysähdy oikeaan kohtaan. Täytyykin naksutella itse paikallaan kauempana paikkaa.
Seurausta palkkaa hyvästä sijainnista. Myös sivulletuloja, että istui metrin takana ja vähän paikallaan käännöksiä. Pari kaukoa innostaen, seiso-maahan vaihdot alkoi ahdistaa Gavaa. Innostin ja yksi sellainen ja sai ruuan. Targetti jaloille vois toimia paremmin..

Viime yönä sai nukkua kokoyön käymättä ulkona. Ruuti voi siis hyvin ja tauti selätetty. Kaksi päivää riisillä ja raejuustolla. Tänään sai raejuustoa ja omaa ruokaa. Eilen ja tänään oli nälkä lähellä ruoka-aikaa. Ruuti on terve, kun se muistaa ruoka-ajat. ;) Kerran se on vaan jättänyt syömättä, mutta toi vatsatauti ei ruokahalua haitannut jos ruokaa nenän eteen ilmestyi.

Juuri, kun ehdin kehua Gavaa ja ostaa uuden maton Ikeasta niin eikös se mennä pissaamaan. Yleensä näyttää selvästi, että haluaa ulos nyt ei mennyt edes eteiseen. Hitsi!

Kysyttiin "Ruusuja vai risuja?" ja valitsin kepin!


Niin rakastan tuota taustaa, moni lempparikuva omaa ton taustan

Perjantainakin vähän kuvia. Keli ei ollut enään talvinen ja lumikin/loska sulanut. Käytiin ottamassa, ehkä viimeiset kuvat Ronja tollerin kanssa. <3 Ronja on vuotta Rasmusta nuorempi ja tunnettu vuoden vanhasta lähtien. Nyt lyhyen ajan sisään löytyi nisäsyöpä, joka leikattiin ja nopeasti etäpesäkkeitä oli levinnyt jo keuhkoihin (hengitys vaikeutunut).Maavara kuin mäyräkoiralla

Piraja nipistys


Sisätreeninä vain sivulletulot, seuraus, eteentulo (muistin!) ja pari kaukoa.


Käytiin tänään katsomassa mahdollisen tulevan etäjäsenen isukkia ja kasvattajaa. Sitä ei koskaan tiedä, mitä tulevat vuodet tuo tullessaan ja milloin on tehtävä vaikein päätös.. Tykkäsin kovasti isästä ja emäkin kuulostaa mukavalta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!