Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.12.2014

Aa niin kuin agility ja tee-se-itse rally-tokokyltit

AGILITY

Gava oli tänään treenaamassa aksaa. Vuoroteltiin kahden toisen kanssa. Kentän laidalla palkkailin välillä ja paristi sai huomauttaa. Suurimman osan ajasta odotti nätisti. Ruuti pääsi lämppä- ja jäähkälenkeille, muuten odotti autossa.

Gavalle irtoamista, takaperin ketjutettuna. Lopuksi mentiin yhtäaikaa ja hienosti irtosi! Odotin aina ennen lupaa lähteä, että katsoisi esteelle. U-pätkä, jossa suora putki, hyppy, mutkaputki ja 2 hyppyä.

2on-2off kontaktireeniä puomin alastulolla. Ihan hyvin sujui, vielä itsellä vähän liikettä. Tärkein, että tarjoaa. 2-3 palkkaa ja "tule" + namin heitto eteenpäin. Vaikeampi oli taas ei seurauspuoli tai seinäkin vaikutti. Ens kerralla enemmän toisella puolella. Myös itse vähän jäljessä vaikeampi, niin se on laatikollakin.

Paikallaan jättämisissä pitää olla tarkkana, että on täysin paikallaan. Jonkun kerran korjasi ja hyvä, että palkkasin yhden jätön.

Video agility


Jälkeenpäin Gava pääsi taas tuttujen parsoneiden kanssa leikkimään metsään. Illalla pääsee kavereiden luokse linnanjuhlien katseluihin paapottavaksi. :D


_________________________

RALLY-TOKO

Sain rally-tokokyltti projektin päätökseen. Tee-se-itse kyltit! Painoa kylteille 12kpl tuli yhteensä 700g. Ja ovat A5 kokoa, koska säästin paperia ja mustetta tekemällä pienemmät kyltitkin. Numerot kuvassa ei ole meidän "viralliset" käytössä olevat.


Tarvikkeet:
- valkoista pahvia 0e (roskakatoksesta, pahvilaatikon paksuista)
- kontaktimuovi n. 5e (iso rulla 12e, josta jäi yli puolet vielä)
- klemmarit 2e (jäi vielä)
- naru (porukoilta lainassa)
- teippiä

Lopputulos:

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!