Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

30.12.2014

Gava 9kk! Ruka tokoa ja mediaa

Gava täytti 9kk jo viime viikolla (25.12), muttei muistanut jouluhälinöissä ottaa mittoja yms. Ruka matkan eka yö yövyttiin poikaystävän sukulaisilla, siellä Gava sai kivan nojatuolin pediksi.

Iltalenkillä se oli hassu vapaana ollessaan. Juoksi aina edelle ja jäi jännittyneenä tuijottamaan meidän taakse, kun saatiin se kiinni juoksi taas sinne eteen tuijottamaan. Oli pakko tarkistaa paristi, ettei sieltä tule muita ulkoilijoita. Takaisin päin sama juttu. Gava ei kai sitten osannut uskoa, että se on yksin lenkillä eikä Ruuti tai Rasmus ilmesty mistään piilosta. Mitäpä sitä vapaana osaisi muuta tehdä kuin kiusata toisia. ;)

Paristi on kuunneltu Rukalla ilotulituksien ääniä kännykästä, korkeimmat äänet vähän ihmetytti mutta lopulta nukkui vaan. Gava ihmettelee kyllä akustista kitaraakin kappaleissa. Suunnitelmissa lenkit aikasin ja iltaruuan sijaan luun syöntiä. Häkkikin on mukana niin voi laittaa sinne, kaihtimet kiinni olevaan huoneeseen ja musiikkia tabletista. Häkille kova kilpailija on ollut makkarissa korkeanukkainen matto.

Aamulenkki kierrettiin kaikkein lauhimmalla kelillä -10 asteessa. Alkuun takki ja tossut jalassa. Riemu repesi, kun otettiin "vaatetus" pois mökin nurkalla ja sittenhän pystyi peuhata lumihangessa. Heitin lumipalloja ja etsi niitä touhottaen sekä oksan pätkän. Kuvailin vähän, viime kuvauksen jälkeen ei ole aurinko näyttäytynyt.

Tokoiltiin hieman pihalla ja treeniä ennen Gava sai hepulin. :D


Sivulletulot: alkuun vähän hetsausta. Sivulle ja hetken päästä palkka. Kerran ennakoi maahan, kun tuli pidempi viive. Haluisin että hyvässä viereessä sivulle, jännite ja palkka. Nyt huomasi, että välillä jäi vähän vinoon sivulle.

Seuraus: nämä on edelleen aika lennokkaita ja meinais helposti poikittaa. Vähän hitaammin käveltynä parempi. Nyt oli tosi hyvällä asenteella mukana, eikä häiriintynyt kertaakaan. Tänään heitin palkan viistosti pään ohi vasemmalle. Että tulisi päinvastaiseen suuntaan mihin meinais kääntyä.

Maahanmenoja: näissä videolta katsottuna monissa jäi takapuoli vähän ylös ennen palkkaa. Paitsi kerran kun odotin että laittaa senkin alas. Pystyin tehdä pienemmällä käsiavulla ja meni kuitenkin hyvällä tekniikalla etupääensin.

Eteentuloja: Eka oli vino ja korjasi suoraksi. Lelu palkka vatsan päältä. Toinen oli aavistuksen vino, mutten korjannut. Vika oli käsi vatsan päällä eteentulo ja sitten lelu vasemman kautta palkaksi. Nyt näissä hyvä asenne ja tuli reippaasti lähelle.

Liikkeestä seisomista: yleensä tehdään vaan namilla. Nyt käsimerkki ja sitten lelu lensi. Lelulla meinas joku tassu vähän liikkua. Mutta yllättävän hyvin. Kerran pelkät kehut, kun tuli huono toisto. Ei olla vielä tehty pitkää pois kävelyä liikkeen yhteydessä.

KUVAT

Aamulla tossut oli tavallista ällöttävämmät ja
Gava seisoi mun takin ja kenkien pukemisen ajan kolmijalkaisena :D
Ulkona kuitenkin liikkuu normaalisti.

Ilo irti ilman tossuja!
Päivälenkillä käytiin pidempi lenkki hitaasti  edeten. Laitoin remmin kuristuslenkillä vyötärölle ja siinä oli helppo huomauttaa jos kiskoi. Gava kävelikin aika nätisti. Jonkun kuusen murisi pimeässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!