Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

24.1.2015

Hyppytekniikkaa yms

Tänään agilityn hallivuorolla oli pidempi aika ja tehtiin osittain vuorotellen tai 2 samaan aikaan. Gava sai alkuun odottaa ja mietin, mitä tehdään.

Putki: jätin Gavan istumaan ja ohjasin putken 2 päätyyn, olemalla Gavan ja putken välissä. Hyvin luki ohjausta. Tuollaista vielä myöhemmin harjoiteltuna vedolla vaikemmin päin.

Irtoaminen: Tein ekalla kertaa hyppy putki. Sitten tehtiin suora putki, hyppy ja takaaleikkauksella mutkaputkeen. Vähän vilkaisi mua, mutta osui onneksi putkeen. Sama toiselta puolelta ja olin vähän jäljessä, kun lähdettiin yhtä aikaa. Hyvin kuitenkin meni, ei katsonut muhun, mutta aavistuksen hitaammin.

Hyppytekniikka, video: Korkeuden arviointia eli samaa kuin viimeksi. Etäisyydet 6 jalkaa, 6 jalkaa ja 8 jalkaa. Muiden hyppyjen korkeus matalin 10cm ja vika hyppy vaihteli 10, 20, 30, 15cm. Ekalla kertaa tuli yksi ylimääräinen laukka vikaan väliin (en edes sitä livenä huomannut). Muut kerrat hyvin. Aika pitkän loikan tekee vikalle hypylle.- tauko

puomi: pidemmän tauon jälkeen namikupille. Onneksi olin vieressä, kun jännitti ja meinas hypätä ylösmenolla pois. Pidin kiinni ja keskikohdalta käveli jo hyvin. Seuraava kerta hihnassa. Nyt käveli ihan varmasti. Pari toistoa niin, että nostin alasmenon yläreunaan ja namikupille. Vika hihna ihan löysällä.

Tehtiin pelkkää alastuloa molemmissa päädyissä. 2on-2offista videota. Lopussa Gava meni vähän liian kierroksille tai keskittyminen herpaantui. Otti häiriötä bortsusta. Tehtiin loppuun helppo.Ohjaustreeninä 3 hyppyä loivalla kaarella. Jätin lelun loppuun. Ensin 2 hyppyä ja takaaleikkaus väliin. Sitten 3 hyppyä, ekalla ehti juosta ekan hypyn ja siitä suoraan lelulle. Sitten laitoin vähän parempaan linjaan. Nyt onnistui 3, en tiedä kuinka paljon katsoi mun ohjausta, kun pinkoi lelulle. Avustajan kanssa, kun lelu apparin kädessä vähän paremmin miettii.

Hyvin Gava kesti häiriötä, ettei 2on-2offin loppua lukuunottamatta ottanut häiriötä muista. Pystyin pitämään sitä myös vapaana, vaikka toinen koira saattoi juosta lähellä agilitya. Ei yrittänyt mennä muiden luo. Lopussa ehti 2 seuraavan tunnin koiraa tulla sisään niin nappasin tasku Gavan syliin ja mentiin hyvin ohi. :D

Treenaa:
- 2on-2off alastulolle nostaen ja matkaa pidentäen (+kotona laatikko), etupalkka? lelu odottamassa jo valmiina tai namikuppi. Nyt heitän vaan namin. Nyt ehti välipalkoissa nostaa päätä.
- putken 2 pääty vedolla
- valssi? avustajien kanssa ohjausta
- vieraampi este muistuttelua rengas/pussi/pituus (hyppytekniikka videota katsellessa maxipituuskin ois mennyt :D)
- sylkkäri
- backläp
- takaakierto, lelu maassa
- palkkaa lähdöstä, tänään en palkannut

Huomenna pk-seudun bortsumiittiin. Taas Gava päivä, anteeksi Ruuti! Viikon päästä saatetaan tähän aikaan olla uudessa asunnossa. :0

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!