Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

19.1.2015

Videoitua: stoppia, noutoa ja seurausta

Aamulenkillä otin mukaan treenitaskun sis. Lelun ja nameja ja noutokapulan. Suunnattiin puolen kilsan päässä olevaan pikku metsikköön, jonka bongasin olevan lähes sula muutama päivä sitten.Gavan kanssa:

Luoksetulon stoppi, video (alla): läpijuoksua, kiertoa molemmin puolin. Läpijuoksujen joukossa kaksi stoppia lelun heitolla jalkoihin, sitten kaksi hämäysheittoa ja lopussa taas lelu jalkoihin. Ja väleissä läpijuoksuja. Vähän voisi olla näpäkämpiä, mutta ok näin tauon jälkeen.

(- Gavalle "käy siihen" makoilu tauko ja Ruuti teki kaukoja takajalat matalalla kivellä. )

Noutoa kierrolla ja eteentulo, video (alla):
Gava teki ohjatun kapulalla. Annoin kapulan ja pyysin kiertämään puun. Siitä luovutus eteen. Meinasi tulla vinoon oikealle, kierrosta vähän vaikeampi. Lopussa saatiin jo suorempia ja korjasin vinot. Sain paristi muistuttaa pitämisestä, ettei kapulaa liikuteta suussa. Tehtiin välissä muutama pitoharjoitus ja 2m matkalta eteentuonti. Loppua kohden hyviä tuonteja.


(- Gavalle "käy siihen" tauko ja Ruuti teki, myös puun kiertoa kapula suussa. Meinasin välillä näyttää eteentuonnin ohjausta ja sitten muistin aina, että tuo sivulle. Vähän sekoitin Ruutia. Kun oltiin jo lopettamassa, jostain kuului yksi pamaus, kuulosti ihan starttipistoolilta. Ruutia vähän epäilytti, laitoin hihnaan jos tulee lisää ettei säikähdä ja pari ympäri pyörähdystä palkalla. Gavalle sain paristi komentaa, että pysyy siellä. Ruutin kierrot näytti niin hauskoilta. )

 Seuraus, video (alla): Gava seurauksessa meinasi alussa edistää. Nyt kiinnitin viime videon jälkeen tähän huomiota. Ja jos on vähän liian edessä helposti sitten vähän vinokin. Tehtiin namin kanssa ja alkuun palattiin taaksepäin, että nami on reidessä. Jos liian edessä niin uusi käsky tai käden liikuttaminen. Loppua kohden aina parani. Näköjään meinaa jo liikkeelle lähdössä ponkaista vähän liian eteen. Nyt videota katsoessa tuntui, että liian pitkään tehtiin. Treenatessa aika menee nopeasti ja kun ei innokkuudessakaan mitenkään näkynyt. Loppuun leikittiin Gavan kanssa ja pari seuruuta lelun kanssa. Ekassa meinas pyrkiä eteen, hidastin ja sitten tuli taas oikeaan kohtaan. Vikassa lelu oli vasemmassa kädessä vähän pään takana, niin oli hyvä kohta lelunkin kanssa. Lelulla askellus on pomppivampi. Ehkäpä seuraavat kerrat namin ja lelun kanssa tasapainoilua.


Huomasin, että oli julkaisuvirhe tullut 15.1 postaukseen ja se taas vei pois sivupalkin, nyt korjattu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!