Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

8.2.2015

Aurinkotokoa ja sylkkäreitä

Perjantaina tokoiltiin pitkästä aikaa Shantin, aussieden Dracun ja Wiccan kanssa Konalan/Malminkartanon hiekoitusannostelijan parkkiksella. Wicca tuli samalla nyt viikonlopuksi hoitoon.

Ruutille paikkikset:
- istuminen ehkä 1min: hyvin.
- makuu 1-2min: Ruuti ensin maahan. Sivulle käskiessä taas Ruuti oli toisena + lisää häiriökäskyjä Shantilta. Ruuti nousi yhdellä niistä. Käskin takaisin maahan ja seuraavista kuunteli mun käskyn. Vielä yksi, missä palkkasin maahan enkä pyytänyt sivulle.

Valoilmiö eli aurinko näyttäytyi, luulin sen olevan vain hetken niin otin ensin parit kuvat Dracusta ja poseerauskuvat omista koirista. Ehdittiin myöhemmin nurtseillekin auringonpaisteessa!

Ruutin kanssa
- seuraus: tehtiin lelun kanssa. Teki hiljaa. Edisti alkuun aika pahasti. Huomauttelin siitä ja käskin pitämään pään reidessä (oma käsky). Kun sitten malttoi jäädä oikeaan kohtaan niin palkka. Takapalkalla sitten muistui heti oikea paikka. Ja sen jälkeen lelu kädessäkin.
- ohjattu: laitoin haettavan kapulan varjonpuolelle. Hyvin selvitti. Nyt vauhtina (lelun tiputus ja vaihto leluun) heti, kun poimi kapulan suuhun. Liikaa tehty niitä, että on tuonut sivulle.
- tunnari: liikkuroituna. Sivulle tuodessa tein kädellä häiriötä ja joutui hetken pitämään tunnaria.

Gavan kanssa
- eteentuloja: Meinas taas tulla monessa vinoon, musta nähden oikealle. Pidemmältä matkaa vähän parempi. Otettiin vähän myöhemmin myös liikkurointia. Vähän meinas vilkaista, miksi toinen sanoo "käsky". Palkkasin sen jälkeen. Ja muistin välillä ottaa vähän kestoa edessä. Testattiin, myös eteentulosta sivulletulo. Naksuttimella merkkasin hyvät.
- ehkä jotain muutakin :0

KUVAT

Pikkusiskot/veljethän on siksi, että kiusaavat vanhempiaMikä mytty? ;)
 Kaksi pallohullua :D____________________________

Pe illalla treffattiin ekaa kertaa Merja & 4,5kk bc uros Simba. Gava ja Simba löysivät heti yhteiset leikit. Wicca ja Ruuti oli mulla kiinni. Wicca pääsi jossain vaiheessa hetkeksi mukaan, silloin Gava päätti jäädä paimentavan rooliin. Simba oli venähtänyt jo Gavan kokoiseksi. :)

KUVAT
Ruutilla oli paljon asiaa, kuten kuvasta näkee
____________________________


Gavan eka juoksu alkoi perjantaina (6.2)!

Tai silloin sen huomasin. Uudet pöksyt on hyvin pysyneet jalassa. Ne ei ole niin ällöttävät kuin ne huonommin istuvat toiset. Kiltti Gava ei ole yrittänyt ottaa niitä kertaakaan pois. Neiti on tuntunut ihan normaalilta.

____________________________

Lauantaina omatoimivuorolla Sporttiksella Gavan kanssa. 15min setti tehtiin.

Tarjoaminen hypyllä: seisoin ensin siivekkeen edessä ja heitin namin hypyn yli, kun lähestyi rimaa. Tässä heiteltiin edestakaisin. Välillä ei löytänyt namia ja tarvitsi apua. Kun sujui niin otin askelta taaksepäin ja etäisyyttä siivekkeeseen tuli esteen suuntaisesti.

Lähtö hypyn lukitseminen: tässä laitoin Gavan seisomaan aina johonkin kohtaan ja otin sivuttaisetäisyyttä siivekkeeseen. Siitä käsky, kun katsoi hyppyä. Ja heitin namin.

Sylkkäri: alkuun tehtiin ihan yksittäisenä. Helpotin ja tein vähän varmanpäälle ekat ja tulikin vähän lenkkiä. Sitten suorasta putkesta sylkkäri ja lelun heitto. Tarkoituksena oli jatkaa itse juoksua, että ottaa lelun, mutta unohtui. Haluiaisin vahvistaa jotenkin myös sitä, että vaikka juoksen niin voi jäädä poimimaan lelun ja tehdä rauhassa. Tuli tehtyä nyt vain yksipuolisesti..

Takaakierto: jätin lelun siivekkeen taakse. Ensin vähän helpommin. Sitten vähän lähemmäs rimaa, kuitenkin n. 50cm etäisyydellä hypystä, kun maxina pitää väljemmin kiertää takaa. Myös putkesta. Täytyy pidentää omaa etäisyyttä, myös esteeseen. Nyt saatoi kaikki lähelle. Vähän ollaankin näitä tehty.

Keinu: kerrattiin n. 20-30cm korkeudesta keinun pamauttelua. Siiveke siis laskevan päädyn alla. Ekoilla ehkä vähän näki, että taukoa alla. Tehtiin aina 2on-2off asento, josta pari palkkaa. Ehkäpä kohta voisi laittaa pöydät alle ja tehdä niiden kanssa. Tai kentällä sitten säädettävä keinu. Pihatreeninä otetaan kuuriin jossain vaiheessa 2on-2off terassimatolle ("puomin" kokoinen 2m pala). Aloitetaan (tai toista kertaa) 2by2 keppien yhtä paria, myös pihassa.

Yritin tehdä tarkoituksella vähän kevyempää juoksujen takia. Iskä kysyi porukoilla käydessä mikä rusetti Gavalla on hännän päällä. :D

Treenit (paitsi keinu) videolla:- rengasta voisi myös kerrata
- pussi oli ajatuksissa, mutta sen kangas oli irti
- takaakierto kauempaa
- valssi/takaaleikkaus

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!