Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

20.3.2015

Skeittaajatyttö ja sohvaperuna

Ke: Gavan kanssa pihatreeniä skeittiä, 2on-2offia taakse jääden ja jälkikeppejä. 

Skeittaus: alkuun skeitille jalkoja ja sen liikuttamista. Osassa Gava meni laudan liikkuessa sen päälle seisomaan. Ruutikin teki vähän. 
Sitten itse menin terassia skeiten, se selvästi vähän jännitti eikä G ollut varma kuinka suhtautua. Tuli viereen juoksemaan ja vähän mietti tarttua lautaan. Sitten taas jos pyysin pysymään paikallaan ja liikuin laudalla, siinä näki että vielä jännitti, kun alkuun halusi lähteä pois. Helpotin ja palkkailin pienestä laudan liikutuksessa Ruutin kanssa reunassa maatessa. 

2on-2off: pitkästä aikaa laatikkoa. Heitin etupalkan ja alkuun tulin lähemmäks jäljestä ja siitä vapaa. Kerran näytin kädellä, että korjasi itsensä suoraksi. Sitten tolpan kierrosta ja pidemmältä matkalta. Ruutin vuoron jälkeen huomasi, että vire oli korkeampi ja mokaili paristi, kun yritti liian kovaa juosta. Sitten onnistui  isompi jäljessä olo. Paristi palkkasin laatikolle. Hyviä ja suoria 2on-2offeja. Näitä jatketaan. :)

Jälkikeppi ilmaisua:
Keppiruudun kanssa. Taas muistuttelin tuomaan. Toinen ruutu jo parempi. Noin 7 keppiä/ruutu. Etsi nenällään, vaikka kepit oli silmin nähtävissä. Kun otti suuhun kehotin tuomaan käteen. 

Fisun löytämä sukka teki meidän tennispallosta narupallon. Gava tykkäsi enemmän, kun nyt on taistelupallo. :D Fisu teki pari jalkojen pujottelua. On lenkillä ja ulkoa takapihalle mennessä testattu kuuntelua. Kaikki istuu ja nimeä vastaan saa mennä. Fisu välillä varastaa Gavan nimellä ja sitten Gavakin miettii saako tulla vai ei. Tai ehkä Fisu yhdistää sen Emmin käyttämään Kala lempparinimeen. 


Ke: Kilo tokot Annen ja auspai Jedin kanssa. 
Annen ottamia kuvia lähinnä Ruutista. :) Alla olevat treenikuvat Anne Barck. Jedistä otin kuvia ja ne löytyy täältä.

Ruutin kanssa
Estehyppy: ekalla pallo lensi hypätessä kohti kapulaa. Sitten kapulan nosto ja vapautus leluun (haki sen mun läheltä). Lopuksi kaksi noutoa, kun ekassa ennakointia. 

Ruutu: heitin itse pallon kun lähti merkiltä kohti ruutua. Sitten seuraava palkka ruudussa, ei ennakoinut palloa. 

Ohjattu: liikkuri lähti kapuloiden linjalta ja ohjattu ruudun merkiltä ja ruudun puolella. Ei katsonut kapuloiden jättöä näköjään, kun yritti mennä ruutuun. Seuraava toisto hyvä. Väliin ruutu ja taas hyvä ohjattu. :) merkki vähän hidas ja jäi seisomaan kohti ruutua. 

Tunnari: vein itse ja 10m päästä meni ravilla. Oma tuli tarkastellen. Seuraavassa jäin puoliväliin ja laukalla kapuloille. 

Gavan kanssa
Ruutu: ensin lelu. Sitten alustan kanssa ja apparilta lelu, kun olin naksauttanut alustalle menosta. Päästiin varmaan 15-20m matkaan. Yhdessä meinas ennakoida palkkausta. 

- tauko

Hyppy: alustalle pari kertaa. Alustan piti olla suht lähellä noin 1-2m. 

Eteentuloa: sujuivat hyvin pidensin matkaa. Parissa lelu esillä. Ekassa vapautin jalkojen välistä leluun, nyt tajusi sen. Kotona ruuan kanssa tehtiin vaan näitä maton matkalta, että paljon palkkaa ja helppoina. 

Katsekontihäirittynä: alkuun meinas vilkaista apparin liikkeestä. Parissa huomautin ja vikassa palkkasin, kun teki mieli katsoa. Sitten pari seurauksen lyhyttä pätkää 1-5 askeleen sisään. 

Loppuun lenkille. Kiitos seurasta Anne, oli kivaa :)

Gavan ruutuun lähetys

Neiti lyhytkarvainen mustavalkoinen ja trikki on harrastaneet ahkerasti sohvaurheilua, kunnon ääni konsertilla. :D Heti, jos niitä katsoo niin pysäyttävät usein leikin ja jäävät tuijottamaan. - kuvat

 

Paparazzi!
Tässä aseteltu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!