Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

12.3.2015

Tokoa, jälkeä ja osteopaatilla

Lenkin ohessa tokoa ja jälkeä.

Paikalla makuu: Ruuti kerran lähti käy siihen makuusta ja hetken päästä Gava yritti myös nousta. Sitä ennen olin palkannut paristi. Tehtiin vielä ja kävin myös 10m päässä. Kerran ehti kääntää lonkalle heti sanoin "hups" ja astuin kohti ja korjasi lonkalta pois! Kerrankin oikea ajoitus. Välillä koitin seistä ihan jäykkänä. Naksutin apuna taas merkitsemässä oikeaa ajoitusta. Häiriötä meni 20m päästä mies juosten koiransa kanssa ja joku lenkkeilijä. Naksuttelin, kun katsoi muhun. 

Jälki 25m (nro 10) lyhyt kaareva. Namit noin metrin kahden välein 1-3. Vanheni ehkä 15min, mutta ei tuullut. Alussa vähän epävarmuutta, mutta muuten hyvin. Tässäkin koira meni ohi viereistä tietä.

Rasmuksella oli osteopaatti iltapäivällä Carita Reijosella Hehkussa. Rasmus oli taas jäykempi ja hitaampi loppulenkeistä niin oli hyvä aika taas sen päästä hoitoon. Viimeksi oltiin tammikuun puolessa välissä, onneksi 2kk väli sentään saatiin. Olikin jumia taas vasemman olkapään puolella ja ristikkäisellä puolella takana. Pari vähän tiukkaa kohtaa. Pitäisi tuolla käsittelyllä taas mennä kuntoon. Halusin ottaa, myös ajan kun ensi viikonloppuna on rally-kisat niin Rasmus on kropaltaankin terästetty. ;) Rasmus muisti heti hoitohuoneeseen tultua namit hyllyllä ja teki selväksi, että tämä asiakas vaatii palkkaustakin. Hoidon jälkeen sitten sai herkutella Ziwipeakillä. Kerjäsi vielä toisenkin kerran niitä onnistuneesti. Nyt kahden päivän ajan max. 15min käyttöjä ja on varmasti vähän kipeä hoidon jälkeen. Kotiin tullessa porukoille olis villiintynyt juoksemaan ja sai komentaa olemaan rauhassa.

Huomenna, jos saataisiin tehtyä jotain pihatreeniä. 6kpl pistokeppejäkin toi porukoilta. Ja löysin vanhat roal canin muovi pujottelu&hyppyesteet, mistä ajattelin testata olisko ideaa avotokohypylle tai jollain kankaalla se umpinaisena. Kevyt ainakin on. Jälkikeppien ilmaisua, myös jossakin vaiheessa kunhan kertaan ohjeet.

2 kommenttia:

 1. Tosi kiva blogi! Jäätiin seuraileen :)

  http://mariansheltit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Sunkin blogi on uusi tuttavuus. Hauska nähdä tuttuja paikkoja vieraiden postauksissa. Ja söpöt sheltit! Oltiimpa muuten sporttiksella viime la samana päivänä :D Meidän seuran omatoimitreeneissä oon klo 11-12 välillä, joku 15-30min pätkä. Mindy ja Gava ovatkin aika samanikäisiä.

   Poista

Kiitos kommentistasi!