Bordercollie
FI AVA FI AVA-H BH RTK1 RTK2 PPR1 PAIM1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FI JVA FI MVA HK1 BH RTK1 TK1 Siipiveikon Vahva Vainu "Nova" ja Burning Red's Dude Where is my Duck "Tofu"

24.8.2015

Gavan luustokuvaukset ja AST:n agilitykisa kuvia

Jännitetty päivä koitti, kun Gavan luustokuvat pidettiin joukkokuvauksina Mevetissä. Gavalla oli melkeimpä koko paketti silmät, olat, polvet, kaula, selkä, kyynerpäät ja lonkat. Kasvattaja Maria tuli myös jännittämään tuloksia paikalle.

Painoa oli 12,8kg. Painoa pitäisi saada kasvatettua. Ruuat liotettuna, Nutrolinia, ehkäpä kolmas ateria, ihmisten kana/jauheliha kypsänä mukaan. Näyttelyihin pitäisi saada paljon enemmän painoa, sellaisia tosin ei ole vielä suunnitteilla.

Eläinlääkärinä oli Per Axelsson. Alkuun katsottiin silmät, jotka oli terveet. Gava oli keskivälin jälkeen kuvausvuorossa. Tosi sinnikkäästi yritti pysyä hereillä. Monesti nousi huteville jaloille ylös tai ei suostunut rentouttamaan ihan niskaansa maata vasten. Yllätyin kuinka sinnikäs on. Ei ollut mikään ihan veltto kuvaukseen viedessäkään.

Pellen mukaan arvio oli kaikki tervettä! Lonkista arvio oli A, kyynärät 0 jne. Kaikki oli kuulemma tosi siistiä. Nikamia löytyi oikea määrä. Tietty vielä odotetaan, mitä Kennelliitosta tulee. Voin kuitenkin huokaista helpotuksesta, ettei luuston terveyden pitäisi haitata harrastamista. Kännikala Gava heräili aika nopsaan ja käveli hienosti jo autolle. Tämä oli myös vihreää valoa jalostuskäyttöä ajatellen, sijoitusnarttu kun on. :)

Kyynärpäät ja lonkat (täältä löytyy vertailuksi Ruutin d-kuva tavallisille tallaajille, kuten minäkin)
Ala selkää (oik. ylh häntä)

 
Olat

Muuta tänään ei tehty, mutta lenkillä nähtiin pienet pojat toisella potkulauta ja toisella skeitti. Gava vähän ihmetteli alkuun, kehuin vaan innostavasti, ei mitään palkkaa ollut mukana. Katseltiin vähän poikien liikkumista ja paristi rämäyttivät skeittiä tai menivät tien kynnyksen yli. Gava katseli kivalla asenteella eikä jännittänyt. :) Skeitin rämähdystä vähän hätkähti.


AST:n agilitykisoista 3lk kuvat





x-rotu vaikka niin bortsun näköä!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!