Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

24.11.2015

Pentutokot ja isotkin treenaa

Malminkartanon Sirkuskentällä kimppatreenit maanantai iltana 

Pikku herra viime viikonloppuna yökylässä :D

Pentutreeniin osallistuin Novan kanssa ja meitä oli yht 4. 
- Rivi, missä pujottelua. Hyviäkin ohituksia, mutta paristi herpaantui.
- Ringissä paikallaan pysymistä hihnan mitalla, jo paremmin. 
- Tehtiin ohituksia seuruuttamalla toisesta suunnasta tulevien ohi. 
- Luoksetulot kahden koiran välistä. Novalla oli nyt hirveästi intoa. Kävelin jälkimmäisen jätön ja kutsuin vain Nova, tänne. Lelupalkka. Täytyi odottaa ettei riuhtonut kiinni pitelijällä. Joku äänikin pääsi riuhtoessa. Jatkossa vois olla namien syöttelyä, sen aikaa kun kävelee pois. 
- Nyt myös pientä ininää, kun oli kiinni muiden tehdessä luoksetuloja. Täytyykin odotteluakin/rauhoittumista treenata. 


Ruuti osallistui paikkikseen, pakkasta -5! Istuminen 1min oltiin piilossa ja sitten koirat maahan etänä. Ihan hyvin meni. Luoksekin ok. 

Ruutin kanssa
- zeta: tämä ei sitten sujunut. Liikkurin kanssa. Ekan stopin istui. Sitten ei mennyt maahan (istui). Vikassa laitoin myös maahan, kerran istuminen oli niin top-juttu. Vähän on ruosteessa muut liikkeet..
- kaukot: kisamaisesti liikkuroituna. Liikkuri huitoi n. 2m päässä sivulla. Seisoi istumisen sijaan. Lopussa teki samaa kuin kokeessa ja nousi, kun kävelin kohti. Vilkuili myös taakse. Kerran liikkuri huitaisi molemmilla käsillä ylös ja yksi toinen treenaaja liikkui hetken kauempana Ruutista sen takana. Jankattiin sitten, että on maattava. Hyvä, kun tuli ilmi treeneissä uudella liikkurilla. 

Tauko

- kierto-ohjattu: Ruutin kanssa liikkuroituna. Hyvin kiersi ja palkka. Yhdellä hypyllä tehtiin. Testasin vielä liikettä ilman stoppia eli kierto ja vauhdista vasen kapula + hyppy. Sujui. 

- merkitön merkki (ruutu) lähti ekalla vinoon. Kutsuin takaisin. Kosketusalusta ei oikein näkynyt. Ennakoi stoppia ja otin toistoja, ettei stoppaa ennen lupaa. Itse ruutuun tosi hyvin ja täydellinen paikka. 

Gavan kanssa helppoa ja hauskaa (eilen rankempi päivä). 
- kierto-ohjattu: tehtiin liikettä kohti evl:ää. Ensin pelkkä kierto 10metristä. Takaperinketjutus ideana. Sitten kapulat vietiin vähän kauemmas noin 10m väliä. Ja kiertoon noin 15m matkalta. Hyvin! Sitten tehtiin niin, että kapulat oli lähempänä toisiaan. Edelleen oikein. Sitten 20m, jossa tuli yksi hyppy ja kapulat. Virittelin Gavan seisoessa ja päästin sen jälkeen. Gava on varmaan salaa katsellut tätä Ruutin treeneistä. :D hirveetä vauhtia tuli takas lelupalkalle. 
- liikkeestä istu: namilla vetäen itse peruuttaen ja käsimerkki. Heitin pallon toisesta kädestä. Testasin myös sivulta myös käsimerkistä. 

Lopuksi Gava sai leikkiä kivan Sisu bc:n kanssa. 

Illalla nousi itselle kuume.. :/ 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!