Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

23.1.2016

Häiriön sulkemista, muttei ohjaajan

KE TOKOT

Sisätreeninä tokoa, koska ulkona -18 astetta ja saman syyn vuoksi tokokoulutus peruttiin/siirretään.

Gavan kanssa:

- Kaukot: aloitettiin näiden treenillä ja päätin testa etupalkkaa, namia maassa. No Gavahan oli sitä mieltä, ettei hän voi mennä maahan kohti namia, koska sen vois ottaa ryöstöyrityksenäkin. Teki maahanmenoja tosi lyhyesti ja myös taaksepäin väärällä käskyllä. No siitä se ajatus sitten lähtikin.

- Namihäiriö: Harjoiteltiin parin namin ollessa matolla seuruuttamista ohi ja tehtiin sivulta maahan-istu vaihtoja. Gava oli alkuun sitä mieltä, ettei saa katsoa tai kävellä niiden läheltä (kontakti kuitenkin säilyi). Maahanmenot teki ihan vinoon poispäin nameista. Neuvoteltiin sitten ja palkkasin, kun pystyi tehdä hyvin ja keskittyä siihen mitä mä käsken, ei sulkeutua kuoreensa ja miettiä vain nameista luopumista. Tuohon samaan tilaanhan Gava joskus ryhmätreeneissä missä tehdään häiriötä vetäytyy, että sulkee pois häiriötä ja samalla myös mut. Näin huomasin heti, milloin oli oikealla asenteella mukana. Kerran myös häiriötreenissä seurausta tehdessä, kun lelua heitettiin maahan ja kuljettiin läheltä, Gavanhan oli pakko sitäkin väistää. En silti tajunnut, että sama juttu olisi nameilla maassa ym. En myöskään silloin, kun tehtiin namit tassuilla, jolloin Gava ei voinut nousta ylös maasta, koska lähestyy nameja.  Ruuti lähinnä tehnyt noita harjoituksia, koska Ruuti tilanteen tullessa rohmuaisi namit.

Olisi ollut toivotonta lähteä Gavan kanssa vääntämään asiasta epävarmempien kaukojen kanssa niin siksi tehtiin varmemman seurauksen ja perus maahanmenojen kanssa. Vapautin välillä Gavan hyppimään mua päin ja villitsin, kun oli sen verran raskasta treeniä. Saatiin lopuksi maahanmenot kohti nameja sujumaan ja perusasennot ihan namejen viereen sekä seuraus nameja väistämättä.

- Kaukot: kun namiasia oli käsitelty niin tehtiin vielä loppuun pari kaukoasentoa. Keskityttiin lähinnä maasta istumaan nousuun, näissä liikkui nyt toinen jalka. Tietty sivulta maahan käskiessä tassut ei ole aina ihan tasakohdissa kuin sivulta taakse käskiessä. Kotitreenissä kuitenkin pitää osata myös 100% oikein. Kehuin vaan missä liikutti tassuja, namit sai täydellisestä. Käskin aina läheltä maahan ja uudestaan istumaan nousu. Nyt suhtautui hyvin nameihin eikä pelleillyt niiden takia. Jos teki hyvin, sanoin "jes" ja vapautin syömään edestä tai vähän sivusta namin. Muutamat maahanmenot myös, ne ihan hyviä, mutta olin lähempänä. Tarkoitus oli treenata sisällä matkaa, mutta se jäikin siihen noin 2-3metriin, kun tuli tassun liikkumista. Tarvitaan vaan taas kaukokuuria.

Innostuin muuten tilaaman dobon 2kpl puolipalloja. Voidaan treenata etutassut niille ja niillä kaukoja.. Ja toki muutenkin treeninä.

Treenaa:
- namien maassa ollessa ohittamista yms tottelevaisuutta
- kaukot: tassut paikallaan ja etäisyyden lisäystä.

TO Gava teki samaa treeniä eli 
namit maassa häiriönä ja seuruutin yli ja tehtiin maahanmenoja. Nyt kiinnitin huomiota, että yritti liikkeelle lähdössä vilkaista niiden paikkaa. Loppua kohden luopui paremmin ja keskittyi tekemään.

Kaukoista pari istumaan nousua, mutta alkuun teki vääriä, missä etujalkoja siirti taaksepäin. Lopuksi hyviä. Myös pe teki alkuun osan huonosti ja lopussa hyviä. Yritti myös ekaa kertaa ennakoida siirtoja! Odotin tahalleen niiden välillä ja palautin jos ennakoi. Välillä vain palkkasin kauempana käymisen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!