Bordercolliet FIN TVA TK2 TK3 RTK2 BH
Serica's Bamir "Ruuti ja BH RTK1 Ravlundha Lady "Gava" sekä
novascotiannoutajat
FIN TVA
TK1 TK2 RTK2
BH
Nordwart Upa "Rasmus" ja Siipiveikon Vahva Vainu "Nova"

6.2.2016

Kuvia täydellisessä kelissä

Perjantaina haettiin Nova yökylään ja mentiin päivällä lenkille Taina, bc Mozartin ja kelpie Mistyn kanssa tänne Kiloon. Keli oli mitä mainioin, aurinkopaistoi ja oli vain vähän pakkasta eikä liian liukastakaan. Lunta sopivasti kävellä pelloilla.

- KUVAT

Oltiin juuri oikeaan aikaan liikenteessä ja säästyttiin vain yhden koiran ohittamiselta. Tai se koira tuli pelloilla meidän luokse ja Ruutihan inhoo juuri kultaisianoutajia, kun sai nuorena tikit kylkeen kyseisen rodun edustajan takia. Tämä nuori koira tuli Ruutiakin useaan kertaan härkkimään, Ruuti hihnassa kuonopannan kanssa ja Ruuti tietty näytteli hampaita ja yritti kerran napatakin. Sen jälkeen koira tajusi jättää Ruutin rauhaan. Muut koirat ei niin välittänyt koirasta. Ruutiin vaikutti kyllä kovasti toi tapahtuma ja oli tosi äkäinen loppulenkin kaikille koirille. Normaalisti se on ollut Novallekin kiltti ja tykkää hirveästi Tainan koirista. Ruuti kulkikin hihnassa ja koitin välttää, ettei muut tule liian lähelle sitä. Ikävä sattuma, kun Ruuti on taas ollut aika kivasti muiden koirien kanssa. :(


Lenkin lopussa pienet tokot Mozartille hiekkatien varteen ja Ruuti tuli makuuseen kaveriksi. Tehtiin rally-tokoa ajatellen, että makasi mun sivulla. Hyvin teki. Nova teki lyhyen pätkää seurausta. Sitten alkoikin tulla omistajille kylmä, 1,5h tätä ennen oltiin pysytty liikkeessä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi!